HELLO CAS CARD – CARDMAKING

2 686

Jeg har næsten samtlige turnabout stamps, men jeg har aldrig brugt dem! Så derfor besluttede jeg mig for at lave nogle CAS kort. ALT ved dette kort gik galt fra start til slut men jeg fortsatte, nægtede at give op på mit mislykkede kort som jeg endte med at elske.

Type projekt: cardmaking
Stilart: CAS
Teknikker brugt: stamping, inlay die cutting, die cutting,
Hovedfarve: hvid, kraft
Medium: hobbylim, colorbox frost white pigment ink, Joy! Crafts Double sided adhesive craft tape
Redskaber: kraft og hvid karton, misti, mama elephant Hello script die, Concord & 9th wreath turnabout stamp, clear gems
Jeg tror ikke jeg har lavet et CAS kort siden foråret 2018, så det var en stilart der var værd at runde igen. Det er inspirationen til dette kort og så at jeg manglede kort jeg kan bruge til forskellige lejligheder.
Derfor besluttede jeg mig for at hive et af mine turnabout stamps frem og forsøge mig med dem.
Sjældent er et kort gået så galt fra start til slut for mig. Alt der kunne gå galt gik galt, jeg havde ink udover alle overflader, på hænder og tøj. Lim alle steder, selv i håret.

Første startede jeg med at stemple mit front panel til kortet på kraft karton med hvid pigment ink fra ColorBox. Efter jeg havde stemplet det gik det op for mig at det var stemplet skævt. Jeg var tæt på at give op her, men valgte at fortsætte.

Dernæst brugte jeg en hallo die fra Mama Elephant, og die cuttede det i mit front panel, derudover die cuttede jeg også dien 4 gange i hvid karton (du kan også vælge at bruge fun foam)

Herefter limede jeg de 4 hvide “hello” ord sammen til et, dernæst satte jeg mit front panel fast på et stykke 115mm bredt stykke dobbeltklæbende tape, og placerede det hvide “hello” i udskæringen, hvorefter jeg satte de små udskæringer fra kraft kartonnets “hello” på.

Hvis jeg vælger at lave dette kort igen, har jeg her et TIP: placer dit front panel på det dobbeltklæbende tape, herefter placer 1 af de hvide “hello” ord og herefter de ekstra små kraft stykker som blev skårt ud af frontpanelet, paper piercing dem sammen, så lim 3 hvide “hello” ord + “hello” i kraft sammen og så lim det på selve frontpanelet og du er færdig.
Så klippede jeg det overskydende tape af. TIP: Det er svært at klippe i det klistrede tape, så for at gøre det nemmere så brug en embossing buddy eller noget baby powder og klip så.

 

Som et sidste touch på mit kort limede jeg 5 gennemsigtige gems i 2 størrelser på kort og satte det så på min hvide kort base. Kort basen havde jeg også fejlet med da jeg skar den ud, det skulle have været et top folding card, men endte det ikke med at være, det er anderledes, men jeg er så glad for det endelige resultat.

Så hvis du synes du har lavet noget forkert er mit råd til dig KEEP GOING det kan være du ender med at elske det uventede resultat.

Jeg håber du har fundet lidt inspiration til selv og gå i gang.

KreaTive hilsner Ria-K.

close
2 kommentarer
  1. Jette Jensen skriver

    Det kan godt være, at det virkelig har drillet dig meget, men du har til gengæld fået et super flot resultat ud af det 😀

    1. Ria-Kirstine Mølgaard skriver

      Ej tak Jette, det jeg glad for at høre 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More