Hello Distress Oxides

Da Distress Oxide kom frem med deres første 12 farver var jeg solgt. Jeg måtte eje dem. Nu er der 36 farver på markedet og jeg har dem alle sammen, men har endnu ikke haft tid til at lege med dem.


Type projekt: Kort
Stilart: Clean and Simple/CAS
Teknikker brugt: Die cutting, watercolor, ink smooshing
Pynt/decor/Papir: White cardstock, watercolor papir, gems
Hovedfarve: Blå, grøn
Medium: Hobbylim, 3D foam tape, Distress Oxide ink, dobbeltklæbende tape
Udstyr som er brugt: Sizzix Big Shot, press’n seal, quilling pen, Lawn Fawn Scripty Hello die, My Favorite Things Full of Heart die, saks


I næste uge har jeg 2 veninder der har fødselsdag, og dette var en oplagt mulighed for at lege med mine distress inks. Desværre havde jeg ikke ret meget tid at lege i, men fik da lavet dette ene kort. Jeg valgte blå og grønne farver da disse er mine yndlings farver og jeg ved modtagerens yndlingsfarver er de samme.

Jeg brugte teknikken ink smooshing teknikken, jeg byggede flere lag op, og tørrede hvert lag med min heat gun, inden jeg startede på et nyt lag. Dette gjorde jeg indtil jeg var tilfreds med resultatet. Herefter brugte jeg min Distress sprayer til sprøjtede nogle dråber vand på mit watercolor papir, lod det sidde 30 sek, og pressede et stykke køkkenrulle for at fjerne noget af farven.

Herefter dækkede jeg hele bagsiden med dobbeltklæbende tape.

Herefter brugte jeg min big shot maskine og min “Full of Heart” die fra MFT, og skar mig en masse hjerter.

Jeg kørte min die igennem min big shot 3 gange. Herefter løsnede jeg mit watercolor papir fra min die, og ved hjælp af en quilling pen, lykkedes det mig at skille die og papir fra hinanden og uden at have alle hjerterne spredt udover mit bord.

Herefter dækkede jeg forsiden med et stykke press’n seal for at holde styr på alle de små hjerter og til at hjælpe mig når jeg skal placere hjerterne på selve kortet.

Så fjernede jeg beskyttelses filmen fra min dobbeltklæbende tape, men kun på hjerterne, og derefter tilføjede jeg lidt hobby lim til alle hjerterne.

Så placerede jeg mine hjerter på mit kort. Fjernede mit stykke press’n seal og fjernede ligeledes forsigtigt watercolor papiret der omgiver hjerterne.

Så var der blot tilbage at dekorere kortet, dette gjorde jeg ved at die cutte ordet “hello” og lime det fast til sort karton for så klippe det ud, samt lime nogle gems på kortet. Her er resultatet, samt et detalje billeder.

Jeg håber du har fundet lidt inspiration til selv og gå i gang. Tak fordi du læste med. 

 

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.