Kortlaging: Herrekort

0 106

I februar har guttene i huset bursdag, så jeg skal vise dere et kort laget med en dies, et lag på lag kort og binderskort av restene. Jeg har brukt design arkene fra Ciao Bella – Start your engines, de er i mange herlige og spreke farger.


Type prosjekt: Herrekort
Anledning: Bursdagskort
Teknikker brukt: Sverting, embossing, diecutting, stiftmaskin og stempling.
Pynt/dekor: Hyssing, binders, charms, die-cuts og bling.
Hovedfarge: Blå, grønn, svart og kraft.
Medium som er brukt: VersaFine clair, svart distress ink, 3-in 1 glue, kant skrape og svart frantage.


Jeg starter med å lage selve kortet i 6×6. Lager seks paneler der jeg rasper med kantskrapen, krøller og sverter kantene.  Stifter og limer så panelene sammen.

Jeg brukte de herlige stemplene fra All & create, de er en stor favoritt for tiden. Dere kommer nok til å se flere kort med de på.

Pynter så med charms, tekst klistremerker og tilslutt så har jeg embosset svart frantage over hele kortet for å få litt ekstra uttrykk.

På dette kortet har jeg laget basen i dies fra Studio Light, tall dies er fra Crealies. Har brukt designpapir fra Ciao Bella, digger disse arkene med friske farger. Svart hyssing, tekst klistremerker, stemplet ei flaske som jeg klipte ut og charms som pynt.

Dette binderskort er laget av restene av de to andre kortene, kjekt å bruke opp restene med engang.

Her har jeg brukt bling, bart, charms, binders, tekst klistremerke og hyssing som pynt.

Her finner du mer inspirasjon til herrekort: Maskuline prosjekter

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More