HIV OG HOI

0 1,672

Pleier dere å sitte dere ned på hobbyrommet med en ide om hvordan et kort skal se ut, og ender med noe helt annerledes? Vel det har skjedd med meg i dag, så jeg vil vise dere prosessen for et kort som i utgangspunkt skulle bli et lags kort eller som så fancy på engelsk kalles One layer card.

Av Graciela Noemi Cedres

Type prosjekt: Kort
Anledning: Bursdag
Stilart: Playful
Teknikker brukt: Embossing, fargelegging, stempling.
Hovedfarge: Multicolor
Medium som er brukt: Distress Oxide Faded Jeans, Broken China, embossingsdabber clear, Distress embossingspulver og shabby embossingspulver, Zig clear brush tusjer.
Utstyr som er brukt: Stempler fra My favorite things, Bristol papir

Tema var pirat, og jeg hadde allerede bestemt meg om å bruke Distress Oxide, embossingspulver og maskering for å få en scene laget med mange forskjellige stempler.

Først har jeg stemplet piratgutt og skuta litt lengre bak han, dette fordi gutten er så mye større enn selve skuta sånn at det ble riktige proporsjoner.

Etterpå stemplet jeg de samme figurene igjen på maskeringsark og klippa rundt for å så lime på motivene og kunne begynne med bakgrunnen. På denne måten, blir figurene mine helt hvite etter at jeg tar vekk maskeringstape. 

Bakgrunnen har jeg laget med Distress Oxide, i forskjellige farger for å få himmel og hav. Rett under båten har jeg tatt på litt snøpenn for å få litt skum av bølgene mot skuta, hvis dere skjønner hva jeg mener.

Sand og kysten er laget med to forskjellige embossingspulver. Jeg har brukt embossing dabber, det går helt sikkert an å bruke embossingspute men jeg følte at jeg hadde mer kontroll på denne måte. Sanden er Distress embossingspulver og den har litt forskjellige nyanser, så den passer perfekt til sand. Bølger og skum har jeg laget med embossingspulver med glitter og litt av snøpenn også.

Teksten er stemplet på en snakkeboble som ser litt ut som en sky, følte at det ga det hele en helhet.  På stranda har jeg hatt skattekiste og litt penger.

Siden jeg har limt på de siste elementene og snakkeboble ble ikke kortet et lags kort (One Layer Card), men jeg ble veldig fornøyd til slutt.


Dersom du vil se mer av det Graciela lager finner du hennes prosjekter her: 
Gracielas life – blogg
Gracielas life – Instagram

Foto: Graciela
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More