HJEMMELEKSA UKE 18

0 850

På grunn av påsken ga vi ikke hjemmelekser forrige uke, men nå er vi klare med en ny hjemmelekse fra oss i TPC. Vi håper at hjemmeleksene skal inspirere deg til å forsøke nye teknikker. Vi har valgt å lage tre oppgaver med vanskelighetsgrad fra enkelt til vanskelig så er det opp til den enkelte hva man vil forsøke seg på. 

Det er lett å gro fast i teknikker man kjenner og behersker, og derfor skal “Hjemmeleksa” være en serie med teknikker og tips om små prosjekter man kan lage i løpet av uka. Vi gir tre hjemmelekser hver uke, og det er ingen innleveringsfrist, men har du lyst å vise fram leksene send oss gjerne bilder: editor@thepapercrafting.com

Denne uka er hjemmeleksene:

Oppgave 1. Glitterlim på charms
Utstyr du trenger: Glitterlim eller glitter og flytende lim, charms, resin
Vanskelighetsgrad: Enkelt.
Video: “Resin Metal Charms

Oppgave 2. Alkoholblekk og tissuepaper
Utstyr du trenger: Tissuepaper, tissuetape, kartong, Mod Podge, alkoholblekk og blending solution.
Vanskelighetsgrad: Middels.
Video: “Alcohol Ink and Tissue Paper Technique

Oppgave 3. Lag en Mixed Media-bakgrunn på et mønsterark
Utstyr du trenger: Gesso, svamp, Modeling Paste, Mist, flytende blekk, drywall tape, eyelets, stempelpute, embossingpulver, varmepistol.
Vanskelighetsgrad: Vanskelig.
Video: “Mixed Media Background Tutorial

Du må gjerne bruke andre tutorials enn de vi har linket til om du foretrekker det. Vanskelighetsgraden er vurdert utfra hvor lang tid det tar å gjøre oppgaven, hvor mye utstyr man trenger og hvor komplisert vi bedømmer oppgaven å være.

Lykke til!

Illustrasjonsfoto: Avolore, Flickr 2014
License: CC BY 2.0

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More