HJEMMELEKSA UKE 35: STEMPLING

0 816

Her kommer en ny hjemmelekse fra The Paper Crafting. Vi håper at hjemmeleksene skal inspirere deg til å forsøke nye teknikker. Vi har valgt å lage tre oppgaver med vanskelighetsgrad fra enkelt til vanskelig så er det opp til den enkelte hva man vil forsøke seg på. 

Det er lett å gro fast i teknikker man kjenner og behersker, og derfor skal “Hjemmeleksa” være en serie med teknikker og tips om små prosjekter man kan lage i løpet av uka. Vi gir tre hjemmelekser hver uke, og det er ingen innleveringsfrist, men har du lyst å vise fram leksene send oss gjerne bilder: editor@thepapercrafting.com

Denne uka er hjemmeleksene:

Oppgave 1. Highlight stemplede motiv
Utstyr du trenger: Stempler, blekk, papir, hvit penn (i videoen er motivene fargelagt med blekk, men du kan også bruke denne teknikken dersom du fargelegger motiv med andre medium som f.eks Copics)
Vanskelighetsgrad: Enkelt.
Video: Stamp Highlighting

Oppgave 2. Stempling med vannfarger (sommerfugl)
Utstyr du trenger: Distress Ink, Liquid Pearls, stempler, akvarellpapir, pensel, wire, glue dots
Vanskelighetsgrad: Middels.
Video: “Watercolor Stamped Butterfly

Oppgave 3. Stemple med Metallic blekk
Utstyr du trenger: Blekk i metallic farger, stempel, papir
Vanskelighetsgrad: Vanskelig.
Video: “Metallic Stamping

Du må gjerne bruke andre tutorials enn de vi har linket til om du foretrekker det. Vanskelighetsgraden er vurdert utfra hvor lang tid det tar å gjøre oppgaven, hvor mye utstyr man trenger og hvor komplisert vi bedømmer oppgaven å være.

Lykke til!

Illustrasjonsfoto: Avolore, Flickr
License: CC BY 2.0

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More