HJEMMELEKSA UKE 44

0 842

Her kommer en ny hjemmelekse fra The Paper Crafting. Vi håper at hjemmeleksene skal inspirere deg til å forsøke nye teknikker. Vi har valgt å lage tre oppgaver med vanskelighetsgrad fra enkelt til vanskelig så er det opp til den enkelte hva man vil forsøke seg på. 

Det er lett å gro fast i teknikker man kjenner og behersker, og derfor skal “Hjemmeleksa” være en serie med teknikker og tips om små prosjekter man kan lage i løpet av uka. Vi gir tre hjemmelekser hver uke, og det er ingen innleveringsfrist, men har du lyst å vise fram leksene send oss gjerne bilder: editor@thepapercrafting.com

Denne uka er hjemmeleksene:

Oppgave 1. Lag en gavelapp
Utstyr du trenger: Kuttemaskin (elektronisk eller manuell), dies, kartong, mønsterpapir.
Vanskelighetsgrad: Enkelt.
Video: Birthday Gift Tag”

Oppgave 2. Lag en spøkelseslanterne til Halloween
Utstyr du trenger: 
Syltetøyglass eller lignende, kartong for å tegne spøkelsesansikt på (kan tegnes for hånd), tissue paper (f.eks baksiden av en serviett), decoupagelim.
Vanskelighetsgrad: 
Middels.
Video: 
DIY Ghost Lantern

Oppgave 3. Lag en papirrose
Utstyr du trenger:
Kartong, stempler, embossingblekk, embossingpulver, mønstersaks, lim.
Vanskelighetsgrad: 
Vanskelig.
Video: 
Paper Roses Tutorial

Du må gjerne bruke andre tutorials enn de vi har linket til om du foretrekker det. Vanskelighetsgraden er vurdert utfra hvor lang tid det tar å gjøre oppgaven, hvor mye utstyr man trenger og hvor komplisert vi bedømmer oppgaven å være.

Lykke til!

Illustrasjonsfoto: Avolore, Flickr
License: CC BY 2.0

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More