HJERTEBODEN – PAPIR OG ENDA MER SÅNT

1 1,310

1. september fikk den kjente norske butikken Hjerteboden ny eier. Hjertebodens motto er “Papir og sånt” og med eierskiftet vil Hjerteboden, som nå er lokalisert i Vadsø, få inn enda mer “sånt”. Renate Johnsen forteller at Hjertebodens sortiment vil bli betydelig utvidet utover høsten og vinteren, og at man allerede nå kan finne produkter til  scrapbooking, lommescrapping og Mixed Media hos Hjerteboden. I tillegg kan kortlagerne glede seg, mange nye motivstempler vil også finne veien inn i Hjerteboden i år.

sM-245
Stempler fra Kort & Godt føres av Hjerteboden.

Vi spurte Renate hvorfor hun valgte og overta Hjerteboden, og hun forteller at butikken var en av hennes favoritter. Da meldingen kom om at Hjerteboden skulle legges ned syntes Renate at det var trist dersom også denne butikken skulle forsvinne. Som Renate sier har markedet for papirhobby vært i endring de siste årene og flere butikker har måttet legge ned. For Renates del ble meldingen om nedleggelsen av Hjerteboden et vendepunkt. Hun hadde lenge gått og lekt med idéen om å starte noe eget, men kom aldri lengre enn til planleggingsstadiet. Nå øynet hun muligheten til å ta over en allerede veletablert virksomhet med godt omdømme og hun lover at Hjerteboden skal fortsette og være en butikk med konkurransedyktige priser, god service, rask levering og kompetent veiledning dersom kundene trenger det.

Renate driver Hjerteboden ved siden av fulltidsjobb og familieliv, og selv om det kan bli litt hektisk er det aller mest spennende. Siden Renate selv har holdt på med papirhobby i en del år kjenner hun godt til den gode følelsen man får når nye scrappesaker kommer med posten. Nå får hun selv være med på og sørge for at andre kan få den samme gode følelsen, noe hun setter stor pris på. Renate står også klar til å hjelpe dersom kundene av en eller annen grunn skulle ha problemer i forbindelse med handelen, det er bare å ta kontakt så vil hun gjøre det hun kan for å bistå. Det er også mulig å hente varene man har bestilt hos Renate dersom man avtaler det på forhånd.

Renate er opptatt av hva kundene ønsker, og hun bruker Hjertebodens Facebook-side aktivt for å få innspill, blant annet på hvilke produkter kundene ønsker å finne hos Hjerteboden. Renate lover også å holde flere spennende konkurranser slik at det kan være lurt og følge med på Facebook-sidene. En utfordring som Hjerteboden arrangerer fram til 30. september går ut på at man skal bruke de nyeste stemplene fra Kort & Godt på et kort og vinneren vil få et gavekort på 150 kr fra Hjerteboden. Nedenfor ser du et kort Renate selv har laget til inspirasjon i utfordringen.

064_Rekreasjoner2014

Foto: Renate Johnsen (kort), Kort & Godt (stempler)
Publisert med tillatelse

close
1 kommentar
  1. Lena Johansen skriver

    Jeg er så glad for at Renate tok over denne herlige nettbutikken. Og jeg håper virkelig at hun fortsetter den med suksess. Så ønsker henne masse lykke til 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More