HJERTEKLEM

Sommeren er på hell, men her skal dagene og kveldene nytes så lenge som mulig. Været har vært veldig variabelt noe som har gitt rom for timer også på hobbyrommet. Og i løpet av noen av de timene kom dette kortet frem. Gratulasjonskort i svart og hvitt med røde detaljer.

Jeg har laget et konvoluttkort, til det har jeg brukt en dies jeg har. Men har du ikke dies kan du enkelt brette en konvolutt selv eller bruke en gammel konvolutt som mal.

Digger dette designerarket, kult i det sorte og hvite. Så mange muligheter til å piffe det opp. Jeg valgte å piffe det opp med røde detaljer.

Hjerteklem er stanset ut i glitrende mosegummi. Den røde sløyfa er en Minni mus sløyfe jeg har hatt liggende en stund. Den kom til sin rett her. Et annet ansikt har fått røde hjerte briller. På klaffen har jeg festet to svarte binderser sammen med en rød blomst. Klaffen er stivet, konvolutten kan ikke lukkes.

På baksiden av konvolutten har jeg også stanset ut en tekst i glitrende rød mosegummi. Røde hjerte briller og binders i klaffen.

Kortet inni konvolutten kan enkelt løftes ut med klypa som jeg har festet i midten.

Jeg valgte å stemple teksten med svart farge på rød bakgrunn. Stickers tekst og en rød stjerne. Designerarket i bakgrunnen levner ingen tvil om at dette er et gratulasjonskort.

På den andre siden har jeg laget plass for å skrive en personlig hilsen.

Trenger ikke mange farger for å få et stiltfullt og kult kort.
Håper du har hatt en fin sommer, nyt dagene som er igjen med forhåpentligvis sol og varme.

Ønsker deg en kreativ helg.

Klem Gunn

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.