Scrappeintervjuet: Holly fra USA

I serien “Nye trender” som vi startet med i The Paper Crafting sist søndag nevnte vi at klare, lyse farger er populært å bruke i papirhobbyen nå. En av de som gjerne bruker det er Holly fra USA. Holly er med i Designteamet til The Greeting Farm og bruker naturlig nok ofte de søte motivene fra TGF på kortene. I dag kan du bli bedre kjent med Holly og hennes flotte og fargerike kunstverk.

disneyfam1
Holly med familie i Disneyland.

Hva er ditt navn?
Holly Tracy

Hvor bor du?
Hillsboro, Oregon, USA

Har du blogg/webside?
The Paper Mint

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg lager hovedsakelig kort, men av og til lager jeg også andre prosjekter som tags og Mixed Media.

Kan du beskrive prosjektene du presenterer i denne artikkelen?
Prosjektene jeg viser fram her er alle kort bortsett fra en tag. Siden jeg har vært på TGFs Design Team de siste ni månedene har de fleste av mine prosjekter promotert dem. Den siste er fra Make it Crafty – som er en av mine andre favoritter blant stempelprodusentene. Jeg har brukt Copic Markers på disse prosjektene siden det er mitt førstevalg i forhold til medium. Jeg har også brukt vannfarger, spray og blekk på noen av disse bakgrunnene. Jeg elsker å bruke ulike former for medium og teknikker for å lage morsomme bakgrunner.

4thofjuly1

easter1 MissAnyaNightOut1

seashore1

mermaid1

July make it crafty

Hvor ofte holder du på med hobbyen?
Nesten hver dag, jeg kan ikke få nok..

Kan du beskrive ditt hobbyrom?
Mitt hobbyrom er mitt lille krypinn, jeg har alle mine ting organisert og klart slik at det er bare for meg å stikke inn og starte med et prosjekt. Jeg har et ganske langt bord hvor jeg kan spre tingene mine utover og en stor Expedit fra Ikea som inneholder alle mine ting, samt to hyllesystem på hjul under bordet med enda flere ting. Jeg elsker også å omgi meg med alt som inspirerer meg – mest Disney-ting.

craftroom1

Kjenner du til noen skandinaviske papirkunstnere og hva er ditt inntrykk av skandinavisk papirhobby?
Jeg har alltid lagt merke til at skandinaviske papirkunstnere har masse talent og har så mange flotte detaljer på kortene. Dette er første gang jeg besøker The Paper Craftings website og jeg ser at det er masse inspirasjon her.

Hva (og hvem) inspirerer deg?
Jeg elsker Disney så det er definitivt det som inspirerer meg mest, men også fargepaletter og andre papirkunstnere er inspirerende.

Andre ting du ønsker å nevne?
Jeg er med i The Greeting Farms Design Team, de har alltid vært fantastiske å arbeide sammen med og jeg er en stor fan av deres produkter. Det er en ære å få lov å lage prosjekter og kort for dem. Jeg ønsker også å nevne Alyce Keegan fra Kit and Clowder, hun har virkelig hjulpet meg med å ta fargeleggingen opp til et nytt nivå, jeg anbefaler hennes kurs på det sterkeste.

Foto: Holly Tracy
Publisert med tillatelse

Translate »