UT I VERDEN: HOLLY FRA USA

1 470

4thofjuly1

I serien “Nye trender” som vi startet med i The Paper Crafting sist søndag nevnte vi at klare, lyse farger er populært å bruke i papirhobbyen nå. En av de som gjerne bruker det er Holly fra USA. Holly er med i Designteamet til The Greeting Farm og bruker naturlig nok ofte de søte motivene fra TGF på kortene. I dag kan du bli bedre kjent med Holly og hennes flotte og fargerike kunstverk.

disneyfam1
Holly med familie i Disneyland.

Hva er ditt navn?
Holly Tracy

Hvor bor du?
Hillsboro, Oregon, USA

Har du blogg/webside?
The Paper Mint

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg lager hovedsakelig kort, men av og til lager jeg også andre prosjekter som tags og Mixed Media.

Kan du beskrive prosjektene du presenterer i denne artikkelen?
Prosjektene jeg viser fram her er alle kort bortsett fra en tag. Siden jeg har vært på TGFs Design Team de siste ni månedene har de fleste av mine prosjekter promotert dem. Den siste er fra Make it Crafty – som er en av mine andre favoritter blant stempelprodusentene. Jeg har brukt Copic Markers på disse prosjektene siden det er mitt førstevalg i forhold til medium. Jeg har også brukt vannfarger, spray og blekk på noen av disse bakgrunnene. Jeg elsker å bruke ulike former for medium og teknikker for å lage morsomme bakgrunner.

easter1 MissAnyaNightOut1

Artikkelen fortsetter på neste side.

1 kommentar
  1. Holly Tracy skriver

    thank you so much for featuring me 🙂 So fun!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA