HOME – ART JOURNAL PAGE

0 1,546

Som lovet kommer her en idé til hvad du kan bruge dine Mixed Media Salatslynge Cirkler til. Hvis du ikke ved hvad jeg snakker om, så tjek gerne min forrige artikel ud, hvor jeg viste hvordan man kunne lave sjove cirkler ved hjælp af en salatslynge.

Type prosjekt: Art Journal
Anledning: Tidligere vist teknik
Stilart: Mixed Media
Teknikker brukt: Maling med akryl, decoupage, stamping
Pynt/dekor: Udklip fra gratis magasin
Hovedfarge: Lyse
Medium som er brukt: Matte Medium, Gesso, Akryl maling, Derwent Inktense Watersoluble Ink Pencils, Memento Tuxedo Black ink pad, Hobbylim
Utstyr som er brukt: cirkel Punch
Evt. andre opplysninger: Denne art journal side er lavet med materialer fremstillet udfra min tidligere artikel.

Jeg har valgt at lave en Art Journal side. Siden jeg valgte at bruge var en baggrund jeg allerede var begyndt på. På et tidspunkt malede jeg et billede, på et lærred, og al overskydende maling skulle ikke gå til spilde, derfor slog jeg op i min art journal og smurte den resterende maling ud på en enkelt side. Der var ikke nogen mening med det jeg gjorde, det skulle ikke være pænt eller ligne noget, dette kunne jeg alt sammen arbejde med senere.

Fordi der nu var så mange farver, og jeg var interesseret i et mere afdæmpet look, malede jeg hele siden over med fortyndet Gesso.

Parret på siden fandt jeg i et gratis magasin, som jeg klippede ud og limede fast med Matte Medium fra Golden, Der næst punchede jeg forskellig størrelse cirkler ud og ligeledes limede fast.

Herefter brugte jeg mine Inktense farveblyanter til at tegne rundt om cirklerne og parret for at give dem lidt skygge og “binde” dem fast til siden. På denne måde synes jeg de ser mere integrerede ud på siden.

Herefter stemplede jeg min tekst med memento tuxedo black, og et Dovercraft Alphabet Stamp Set, klippede teksten ud og limede den fast til min side med hobbylim.

Da teksten var tør, tegnede jeg den op med min inktens farveblyant og gjorde det samme med alle sidens kanter. Herefter var jeg færdig. Først her slog det mig hvor inspirationen til denne side kom fra. En rigtig god veninde, Maria, skal giftes til juni, og når jeg ser på parret og den måde de sidder på, så får det mig ubevidst til at tænke på dem. Teksten er fra mit eget forhold, for det er sådan jeg har det med min kæreste, og ikke mindst vores datter og kommende barn. Ja, ja inspiration kan komme mange steder fra.

Jeg håber du har fundet lidt inspiration til selv og gå i gang. 

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More