Lærrede med Wall Stickers

Min nabo spurgte mig sidste år om jeg ville hjælpe hende med at lave noget pynt på et billede som hun skulle have hængende over hendes seng. Hun havde bestilt dette Wall stickers og sat på lærrede, hun ville så godt have nogle blomster og lign der skulle passe ind i de andre billeder jeg tidligere havde lavet for hende. Så jeg gik igang, på de følgende billeder kan du se trin for trin hvad jeg lavede.

Jeg startede med at smøre hvid gesso omkring hendes skrift, derefter malede jeg med Vintage Photo ink og vand omkring, og det gik så lov til at tørre helt ind, derefter begyndte jeg at stemple med vintage photo ink omkring skriften og hvor jeg nu synes det skulle være.

 

Derefter tog jeg Ground espresso i oxide og stemplede grene på, det gjorde jeg fordi hun gerne ville have små lyserøde blomster på.

Derefter tog jeg Hvidt papir og puttede Oxide ink på og sprøjtede med vand så det oxiderede.

Jeg stansede nogle søde blomster ud fra Simple and Basic collektion. Som jeg synes passede perfekt ind i mit projekt her.

Hvis du zoomer ind på billede kan du se jeg har sat små perler m.m ind i blomsterne men os omkring for det danner en helhed.

Her er der færdige resultat.

Jeg skulle hilse fra min nabo og sige hun er vild med det.

Kreative hilsner Mette Janni

Her finner du tips til andre veggdekorasjoner: Wall Decorations


Nøkkelord norsk: Lerret, Bilde
Nøkkelord svensk: Duk

Translate »