Om oss

TPC Magazine

E-post: editor@thepapercrafting.com
TPC Magazines offisielle Facebook-gruppe – åpen for alle papirinteresserte
The Paper Events – Facebookgruppe der det arrangeres cyber crop (digitalt scrappetreff) i forbindelse med Scrapbookingdagen i mai og Cardmaking Day i oktober.

PUBLISERINGSPLAN

3. i hver måned: “Skandinaviske utfordringer”
5. i hver måned: “Aktuelle utlysninger”
10. i hver måned: “Mest lest”
12. i hver måned: “Nordlyset”
15. i hver måned: “Nordstjernen”
17. i hver måned: “Hjemmeleksa”
20. i hver måned: “Notisene”
25. i hver måned: “Papirrunden”
27. i hver måned: “Månedens tutorials”
Siste dagen i hver måned: “Månedens prosjekt”

Mandager: Artikler fra Graciela
Tirsdager:
Artikler fra Ulla og Karin
Onsdager:
Artikler fra Heidi-Birgitte
Torsdager:
Artikler fra Betina
Fredager: Artikler fra Mette og Gunn
Lørdager: Artikler fra Tina
Søndager: Artikler fra Kirsten
Tilfeldige datoer: Petra, Ria-K, Anethe og Marit

ÅRLIGE ARRANGEMENT

7. februar: Kåring av “Årets prosjekt”
Første lørdag i mai: Scrapbooking Day
Første lørdag i oktober: World Cardmaking Day
1. – 24. desember: Julekalender


TPC MAGAZINE

TPC Magazine er et gratis webmagasin om papirhobby i Skandinavia. TPC Magazine ble lansert som The Paper Crafting 7. februar 2014 og endret i 2019 navn til TPC Magazine.

TPC Magazine består fra 2020 av to deler. Den ene er magasinet hvor det publiseres nye artikler om papirhobby flere ganger i uka. Den andre delen består av ti temasider om papirhobby: 

Cardmaking – Kortlaging
Scrapbooking
Paper Craft – Papirhobby
Techniques – Teknikker
Decorations – Dekorasjoner
Inspiration – Inspirasjon
Tips & tricks
Getting organized – Organisering
Meeting Up – Møtesteder
Shopping

Artiklene i magasinet publiseres på et av de skandinaviske språkene dansk, norsk eller svensk. 

Bakgrunnen for oppstarten av TPC Magazine var behovet for et felles skandinavisk nettsted som kunne være en ressurs for alle som holder på med papirhobby i Danmark, Norge og Sverige. 

SAMARBEIDSPARTNERE
TPC samarbeider med butikker og private sponsorer i forbindelse med våre arrangement. Våre samarbeidspartnere er: 


TPC Magazine samarbeider med følgende Facebook-grupper:
Det kreative hjørnet 
Scrappedamene
Papirdukkene
Scrappefryd
Scrapsisters 2.0
Allt om Scrap
Allt om scrapbooking
Scrapp og skravl
Scrap snak… Dansk Scrapbooking forum…
Planner Addicts Norge
Boblende kreativitet
Tips og inspiration til kort og scrap
Anna och Annelies Kreativa hörna
Norske scrappebutikker

Dersom du er administrator for en Facebook-gruppe og ønsker å inngå et samarbeid med TPC Magazine kan du kontakte oss på e-post: editor@thepapercrafting.com

REDAKSJON

Marit Pedersen, Norge

Marit Pedersen er webredaktør/-administrator for TPC Magazine. Marit har arbeidet i medie- og kommunikasjonsbransjen siden 1991, som journalist, redaksjonsmedarbeider, grafisk formgiver og webadministrator. Marit startet TPC Magazine (The Paper Crafting) i februar 2014 og har vært med i magasinet siden den gang. Hun skriver de fleste faste artiklene i TPC i tillegg til en del artikler under eget navn. Marit har ansvaret for TPCs website og kontoer på sosiale media. Hun startet med papirhobby i 2007, først med scrapbooking og senere kortlaging. Marit er glad i å fargelegge stempeltrykk og i nye bretteteknikker.

Anethe Hellström, Sverige

Anethe Hellström er skribent for TPC Magazine. Anethe startet i TPC i begynnelsen av 2019. Hun har tidligere arbeidet innenfor helse, men er på grunn av kronisk sykdom utenfor arbeidslivet nå. Anethe har holdt på med scrapbooking siden 2006 og for tiden lager hun mest kort. Anethe liker å prøve ut nye bretteteknikker og skriver gjerne tutorials på disse. 

Blogg: Created by Ladybug
Facebook: Created by Ladybug
Facebook: Mina kort och annat
Instagram: created_by_ladybug
You Tube: Morlimor – Created by Ladybug

Gunn Olsen

Gunn Olsen, Norge

Gunn Olsen er skribent for TPC Magazine. Gunn startet i TPC som gjestedesigner i 2016 og ble fast medlem av redaksjonen i 2018. Til daglig arbeider hun på kontor. Gunn lager mest kort, men er også glad i 3D-prosjekter og bretteteknikker. Hun er glad i å utvikle sin kreativitet gjennom å prøve ut nye prosjekter og teknikker. 

Blogg: Gunns papirpyssel
Facebook: Gunns Papirpyssel
Instagram: gunnkjo

Ria-Kirstine Mølgaard

Ria-K Mølgaard, Danmark

Ria-Kirstine Mølgaard er skribent for TPC Magazine. Ria-Kirstine startet i TPC som gjestedesigner i 2016 og ble fast medlem av redaksjonen i 2018. Til daglig arbeider Ria-Kirstine som webadministrator. Ria-Kirstine er glad i å prøve ut nye teknikker og har en forkjærlighet for Art Journaling, scrapbooking og Mixed Media. 

Blogg: Ria-Kirstine
Facebook: Kreatrolden
Instagram: riakirstine_kreatrolden
Pinterest: Kreatrolden
You Tube: KreaTroldens hjørne

Kirsten Grue Ulset, Norge

Kirsten Grue Ulset er skribent for TPC Magazine. Kirsten startet først som gjesteskribent og ble fast medlem i redaksjonen i 2016. Til daglig arbeider Kirsten som lærer. Kirsten begynte med papirhobby i 2005 og holder i dag på med de fleste former for papirhobby. Hun er glad i lag-på-lag-stilen og mange detaljer på prosjektene sine og lager gjerne kompliserte 3D-prosjekter. Kirsten er med i flere Design Teams og holder også kurs i papirhobby.

Blogg: My Craft and Garden Tales
Instagram: kirstenghyde
Pinterest: Kirsten Hyde
You Tube: Kirsten Hyde

Betina Olslund, Norge

Betina Olslund er skribent for TPC Magazine. Betina har vært med i redaksjonen siden starten av 2019. Til daglig arbeider Betina som dekoratør. Betina startet med papirhobby allerede som liten og er en allsidig papirkunstner. Hun lager kort, layouts, 3D- og Mixed Media-prosjekter. Når det gjelder stilarter er det særlig Vintage og Shabby Chic-prosjekter som ligger Betinas hjerte nærmest. Betina er også med i Design Teams og hun er kursholder innenfor papirhobby. 

Blogg: Scrap a little
Facebook: Betina Olslund
Instagram: Betina Olslund

Mette Janni, Danmark

Mette Janni er skribent for TPC Magazine. Mette har vært med i redaksjonen siden starten av 2020. Mette startet allerede da hun var liten med å lage ting i papir. I løpet av ungdomstiden tilegnet hun seg mer og mer kunnskap om papirhobby og begynte etterhvert å lage egne designs. Mette lager både kort, layouts og 3D-prosjekter. Hun har en gruppe på Facebook hvor hun underviser gratis online hver mandag. Hun holder også fysiske kurs.

Facebook: Kreative Blomster (gruppe med gratis online-kurs)
Facebook:
KreativGirlie
Instagram: kreativgirlie
Pinterest: Kreativgirlie
You Tube: Kreativ Girlie

Ulla Scott, Sverige

Ulla Scott er skribent for TPC Magazine. Ulla startet i redaksjonen høsten 2020. Ulla har tidligere arbetat som vårdbiträde och undersöka i 36 är inom alla områden som demens, växelvård, rehabilitering och somatik. Har även arbetat några år som ställföreträdande till chefen. Hun har nå uppnått pension. Ulla började med scrapbooking i 2004 och har gjort många kort, askar och andra alster då hun får många beställningar. Hun har også stått på julmarknader och sålt några år og har nog provat på det mesta i hantverk genom åren.

Facebook: Handgjorda kort och andra alster (till försäljning)
Instagram: ullasscrapkort
Blogg: Ullas scrapprum

Karin Åslund, Sverige

Karin Åslund er skribent for TPC Magazine. Karin startet i redaksjonen høsten 2020. Till vardags arbetar Karin i svensk statsförvaltning. Hon började för över 13 år sedan med att göra kort och det är fortfarande det hon skapar mest av, men det blir även en del Art Journaling och en och annan LO. Hon gillar att skapa i olika stilar och att pröva nya material, tekniker och verktyg.

Instagram: Pyzzlot

Petra Offrell, Sverige

Petra Offrell är skribent för TPC Magazine sedan januari 2021. Petra har scrappat sedan 2004 och gör mest layouter och Art Journaling men då och då även kort och Tags. Sedan 2020 har hon även en brinnande passion för att skapa Artist Trading Cards (ATC). Petra gillar stilen Clean & Simple med Artsy details. Petra är och har varit med i flera Design Teams och håller LIVE-tutorials på FaceBook. Till vardags arbetar Petra med väg och järnväg på Trafikverket.

Blogg: Mitt kreativa kaos 
FaceBook: Petra Offrell
Instagram: petra_offrell
Pinterest: Petra Offrell
You Tube: Petra Offrell 

Tina Blichfeldt Kildentoft Christiansen, Danmark

Tina Blichfeldt Kildentoft Christiansen er skribent for TPC Magazine. Tina er 55 år og bor i Skælskør med sin datter på 22 år og deres fælles mini-zoo (hund, katte, høns). Tina har været kreativ så langt tilbage hun kan huske – de sidste +20 år med karton- og papirnørderi, farvelægning og meget andet. Tina elsker at kaste sig ud i nye ting, eksperimentere med farver og mønstre og afprøve nye teknikker. Hendes hjerte banker specielt for farvelægning, og hun arbejder med både alkoholbaserede tusser, akvarel m.m. Tina laver kort men også meget andet, blandt andet albums, æsker… Ja, hvad som helst der kan foldes i karton og papir.

Facebook-gruppe: Tips og inspiration til kort og scrap
Instagram:
tinabkchristiansen
You Tube: Tinas Hobby

Heidi-Birgitte Mortensen, Danmark

Heidi-Birgitte Mortensen er skribent for TPC Magazine. Heidi startede i redaktionen i februar 2021. Heidi har altid været glad for papir – lige fra glansbilleder som lille til 2016, hvor hun får en Big Shot i julegave. Da sættes papirhobbyen igang, som fortrinsvist drejer sig om kortlavning, men også forskellige typer æsker, Mixed Media, huse og hvad der nu fanger hendes opmærksomhed. Hun elsker masser af detaljer, forskellige teknikker og lag-på-lag. Heidi er tidligere stofmisbrugsbehandler, men er nu førtidspensioneret grundet en samling af Diskus Prolapser – og hun bor sammen med mand, datter og dyr.

Instagram: my_paper_doings

Graciela Cedrès, Norge

Graciela Cedrès (Larsen) er skribent for TPC Magazine. Graciela startet som skribent i november 2021. Hun er 74 modell og bor i Haugesund sammen med mannen og fire jenter. Graciela har alltid likt å lage ting, og begynte med kort og album i 2002 og det er blitt terapi for henne. Hun liker å prøve nye teknikker og stiler, men har forkjærlighet for clean and simple. Har flere hobbyer, men å lage kort og layouts/Project Life er det som står hennes hjerte nærmest. I tillegg til å være skribent for TPC Magazine er Graciela med i design team hos Kreativ Scrapping.

Blogg: Gracielas Life
Facebook: Gracielas Life
Instagram: Gracielas Life

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More