Link: Brukt hobbyutstyr - Facebook

ARTIKLER OM SHOPPING

PRODUKTOMTALER

SHOPPING AV HOBBYUTSTYR

Noe av det mest morsomme man kan gjøre er å shoppe utstyr til hobbyen sin. Det finnes så uendelig mange flotte stempler, nydelige blomster og vakre designpapir. 

Men vi kan vel innrømme det – de fleste av oss har mer hobbyutstyr enn vi klarer å få brukt. Da er det veldig greit å kunne selge (og kjøpe) brukt hobbyutstyr. På denne siden finner du link til steder hvor du kan kjøpe og selge brukt hobbyutstyr.

Shopping papirhobby Skandinavia illustrasjonsbilde

Tidligere kunne man også finne link til skandinaviske butikker og produsenter som fører utstyr til papirhobby på disse sidene. Dette har vi valgt å ta bort. Framfor å gi dette tilbudet til alle ønsker vi fra høsten 2020 å fokusere på TPCs samarbeidspartnere. Vi føler at dette blir det mest rettferdige å gjøre overfor våre sponsorer.

Du finner også de nyeste artiklene fra TPC om shopping og produktomtaler på denne siden.
Shopping papirhobby Skandinavia

Annonsere eller sponse?

TPC Magazine er et privat finanisert magasin drevet av frivillige skribenter. Vi har utgifter til webhotell, programvare, domene, markedsføring og premier i forbindelse med arrangementer. 

Vi trenger derfor sponsorer og annonsører som kan bidra slik at nettmagasinet kan bestå og holde aktivitetsnivået oppe. Vi kan tilby ulike former for promotering, og med et nettmagasin som øker i antall lesere vil et samarbeid med TPC kunne bidra til at man rekker ut til nye kundegrupper. Vi kan også hjelpe til med å utforme annonser. 

Dersom ditt foretak ønsker å annonsere, eller bli sponsor, i TPC Magazine sender du en e-post til editor@thepapercrafting.com

Vi er veldig takknemlige for alle som ønsker å bidra til at Skandinavias største nettmagasin om papirhobby kan bestå. 

På forhånd tusen takk!

Cardmaking - Kortlaging
Scrapbooking - Scrapping
Paper Craft - Papirhobby
Techniques - Teknikker
Decorations - Dekorasjoner
Inspiration - Inspirasjon
Tips and Tricks
Getting Organized - Organisering
Meeting Up - Møtesteder
Shopping

Featured photo “Shopping til papirhobby i Skandinavia”: Pia Krogh Larsen

close

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »