HØSTKORT

0 846

Høsten er på full fart innover landet vårt. Jeg har latt meg inspirere at de nydelige høstfargene jeg titter ut på fra scrapperommet mitt. Det finnes vel nesten ikke noe vakrere.  Så i tråd med fargeprakten ute har jeg lekt meg med et riktig lag på lag kort med mye høyder.

Type prosjekt: Kort
Stilart: Lag på lag
Anledning: Venninnegave
Teknikker brukt: Lag på lag dieset papir, bygge luft, klippe ut motiv
Hovedfarge: Oransje/brune toner
Pynt/dekor: Strie, blomster, blonder, Dollies, osteklut, blader i papir og tre
Utstyr som er brukt: Diverse dies, stempel, skjærebrett, preger, kantskraper, Heartfelt Creations blomsterformer

Dette fyldige kortet har jeg laget i målene 15 cm høyt og 14,5 bredt. Ryggen er dobbelt preget og 1 cm bred, da jeg får plass til mye pynt også inni. Som dere vet, er jeg litt over middels glad i pynt. Jeg har laget selve kortet i papirer fra Prima, serien heter Autumn Sunset. Alle blomstene kommer også fra samme produsent og tilhører samme serie som arkene. Jeg har bygget meg oppover lag for lag. Mellom lagene har jeg album papp, den er ganske tykk og fast. Fordelen med å bruke papp som jeg har gjort på dette prosjektet, er at det blir lettere å bygge blomstene i etasjer. Du kan på en måte skli de litt innimellom lagene. Sommerfuglene har jeg klippet ut av papirrester.

 

Inni kortene mine har jeg alltid en side med pynt og en side med skrivefelt. Her ser dere siden med pynt. Jeg startet med å legge opp 2 biter papir, så et par stykker papp imellom og en Dollies.  Videre pyntet jeg med litt bånd, et oppbygget bilde, så litt blomster og blader. Den store oransje blomsten laget jeg med en av blomster settene fra Heartfelt Creations.

Her kommer siden med skrivefelt. Om det fins et ark i serien jeg har brukt som egner seg som skrivefelt, så bruker jeg det. Her skal det for det meste inn egen tekst, men litt pynt i et hjørne er det alltid plass til.

Sender alle en liten høstklem:)
Betina

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More