Kortlaging – Hurra for deg!

Da var det igjen lov med litt større omgangskrets. Ikke det at man kan ha de store selskapene, men en liten bursdag med litt flere enn de i samme husstand er igjen greit. Så da tenkte jeg at bursdag var et passende tema akkurat nå.  Videre nedover i artikkelen finner dere masse bilder av noen av mine gratulasjonshilsener for 2021. Håper de kan være med på å inspirere.


Type prosjekt: Kort
Anledning: Bursdag
Teknikker bruk: Lag på lag
Pynt/dekor: Blomster, blonder chipboard, metall, tekstil, osteklut
Utstyr som er brukt: Kuttemaskin, dies, stempel


Mitt første kort er et litt maskulint kort helt fritt for blomster, ganske uvanlig til å være meg. Kortet er laget av rester fra noen år gammel serie fra Stamperia. Jeg har pyntet med ulike knapper, en gammel pennesplitt fra mormor, litt stri, stjerner og tannhjul laget med dies.

Jeg har mange dies, men bruker de også mye. Til neste kort så buker jeg en hel serie med dies. Så å si alle elementene er laget med dies. Også blomstene har jeg laget med dies, og farget for hånd med Archival stempelputer og trekantede svamper. Tekstene er embosset i sølv. Husk å bruke detalj pulver til tekst for at den skal bli tydelig. Det er også fint å bare stemple teksten med en stempelpute i metallfarge.

Neste kort er en litt enklere måte å bruke lag på lag dies. Her har jeg laget et kort i målene 14x18cm. Det er bygget opp i litt ulike høyder, og avslutter med en ramme dies. Kortet er gjennomført med samme teknikk inni. Blomstene er både laget og farget for hånd.

Jeg bare måtte slå til med noen søte rosa og denim blå kort. Kortene er laget i Maja fra 2019 og 2020.  Både blomster og blader har fått et rikelig lag med glitter, men det er ikke så lett å få frem på bilder.  Alle lagene med papir er løftet opp på litt tykk papp for å skape luft som igjen gjør det enkelt å leke med blomster i ulike høyder.

Helt til slutt legger jeg ved litt bilder til inspirasjon av noe av det jeg har laget klart til videre prosjekt den neste uken. Det skal lages tag til både bryllup, konfirmant og bursdag.  Med masse nye blomster og pynt laget i lufttørkende, lett leire. Resultatet får dere se her inn hos TPC om to uker.

Ønsker dere alle en fantastisk helg med masse scrapping 🙂
Klem Betina

 

 

Du finner TPCs temaside om kortlaging her: Kortlaging

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.