Papirhobby: Huskeliste

2 415

I dag skal jeg vise min versjon av en huskeliste som er lette å selge på messer og lignende. Jeg er veldig glad i lister for alt mulig. Det er noe med det å være mer effektiv når man skal gjøre ting. For eksempel besøk i matbutikken. Litt planlegging med en liste så slipper man unna med et besøk i uken. Det betyr masse ekstra tid som jeg kan bruke til scrapping.

Type prosjekt: Huskeliste
Anledning: Høst
Stilart: Vintage
Teknikker bruk: Lag på lag
Pynt/dekor: Blomster, jute, gullkuler, chipboard, resinfigur, blonde
Utstyr som er brukt: Limpistol, skjærebrett, kantskraper, bind-it-all maskin

Min huskeliste er laget på et clipboard. En kjekk hendig sak som både liten og stor kan ha bruk for. På bildet under ser dere et typisk utgangspunkt av materiell til dette.

Det første laget med mønsterark avrunder jeg hjørnene på før jeg limer det rett på brettet. Så bygger jeg lag på lag med ulike papir biter med tykk papp imellom for å skape litt høyde variasjon. Det gjør det mye lettere å bygge pynten litt levende i ulike høyder.

Neste er å lage en lomme til å holde fast huskelisten. Det gjør at den enkelt kan byttes ut når den er tom uten å ødelegge noe.

Til baksiden har jeg med hjelp av en Studiolight dies laget et stort skrivefelt. Skal du gi det bort eller selge det, så er det jo hyggelig å kunne sende med en hilsen. Ellers så holder jeg baksiden ganske flat i pyntingen for å gjøre det lett å skrive rett på brettet uten å ta huskelisten ut av lommen hver gang du skal bruke den.

Da er det bare pynten igjen på forsiden. Her kan man jo leke med det man har i skuffer og skap. Jeg har holdt meg til blomster, blonder og litt støpte små gresskar siden det er mye mønster i arkene.

Håper du ble inspirert til et lite listeprosjekt.

Klem Betina 🙂

Betinas blogg: Scrap a Little

Inspirasjon til et annet prosjekt laget av Clip Board: Sommergave

Nøkkelord på dansk: Papir hobby. Efterår.
Nøkkelord på svensk: Papperspyssel. Pyssel. Alster. Höst.

close
2 kommentarer
  1. Anita skriver

    Så kos! 😍 kjempefine clipboard huskeliste!

    1. Betina Olslund skriver

      Tusen takk Anita:)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »