HVA ER “ÅRETS SKANDINAVISKE SCRAPPER”?

0 1,739

Som mange har fått med seg pågår nå nominering av “Årets skandinaviske scrapper” her i The Paper Crafting. “Årets skandinaviske scrapper” er ikke en ferdighetskonkurranse, men har som formål å løfte fram en scrapper som har gjort en innsats innen det skandinaviske scrappemiljøet det siste året.

Innsatsen kan bestå i at man har laget inspirerende papirprosjekter, holdt kurs eller gjort noe annet som har skapt engasjement rundt papirhobbyen. Den eneste betingelsen er at vedkommende skal ha drevet på med papirhobby og publisert nye prosjekter i 2017. Vi er ikke ute etter å kåre den “beste” scrapperen, men å finne fram til den leserne mener fortjener prisen. 

Bakgrunnen for prisen er at vi i The Paper Crafting ønsker å skape liv og engasjement rundt hobbyen. Etter et oppsving midt på 2000-tallet har interessen for papirhobby dalt noe de senere årene. Dette merkes både gjennom mindre aktivitet rundt hobbyen på sosiale medier, færre bloggere og nedleggelser av butikker, forum og magasiner. Det er denne negative spiralen vi i The Paper Crafting daglig arbeider for å motvirke. “Årets skandinaviske scrapper” er en viktig del av dette arbeidet og en hederspris til en person som inspirerer andre til å fortsette eller starte med papirhobby.

Du kan nominere de du mener fortjener prisen her: “Hvem blir Årets skandinaviske scrapper 2017?”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More