HVAD SKAL JEG VÆLGE – JOURNALING BOOKS

0 902

Hvilken blok skal jeg vælge? Skal jeg tage watercolor blokken, sketch blokken eller “bare” helt almindeligt hvidt papir med når jeg skal på farten… Dette er en evig problem stilling jeg har mig, når vi skal ud og kører langt eller på ferie. Men nu har jeg fundet løsningen, så jeg ikke længere behøver at vælge.

Type projekt: Journal
Anledning: Just for fun
Stilart: 3D, Bookbinding
Teknikker brugt: sewing,
Hovedfarve: Nature
Udstyr som er brugt: heidi swapp minc, laminator pockets, embroidery thread, WRMK crop-a-dile, paper trimmer fra Fiskars, japanese screw punch

Hvis vi skal ud og kører langt, har jeg altid som minimum en sketc blok og en blyant med. Andre gange har jeg flere forskellige blokke med, en blyant, en fineliner, watercolors… osv. Jeg har to tasker med, en til hobby og en med alt det andet.

Men hvorfor skal jeg vælge hvad jeg vil have med, hvorfor kan jeg ikke have det hele med hver gang? Den problemstilling satte jeg mig for at løse, og jeg gjorde det.

Jeg startede med og lave mig nogle forskellige sketch books med forskelligt papir, jeg valgte kopi papir, sketch paper, watercolor paper, craft paper og sort kopi papir. I alt fik jeg lavet 5 notesbøger, som cover til disse valgte jeg designer paper fra Riddersholm som jeg havde liggende.

Efter og have lavet mine nye sketch books, rundede jeg alle hjørner med min WRMK Crop-a-Dile

Nu var det så tid til og samle alle bøgerne til en bog. Inspirationen til denne løsning fik jeg fra et travlers notebook omslag jeg har mig.

Først startede jeg ud med at lave mig et par beregninger til hvor stort mit cover skulle være.

Igen valgte jeg noget designer paper fra Riddersholm Design, denne gang med dådyr motiv, vi ser rigtig mange dådyr ude på vores gårdsplads, så dette papir var det oplagte valg.

Først skar jeg papiret til med min paper trimmer fra Fiskars, og herefter laminerede jeg det med min Heidi Swapp 12″ Minc, jeg kørte mit cover igennem 2 gange. Dernæst trimmede jeg det til og rundede hjørnerne med min WRMK Crop-a-Dile. Efter MANGE forsøg på at lave det perfekte cover, fandt jeg endelig frem til den rette løsning, jeg skrev derfor fremgangsmåde ned til mig selv for ikke at lave fejl i det endelige cover, det tog 3 forsøg før jeg ramte rigtig.

Dernæst brugte jeg en japanese screw punch til og lave huller i mit cover hvorigennem jeg førte en elastik der skulle agere lukke mekanisme og holde mine notebooks på plads, på en måde hvor de let kan tages ud og sættes ind igen. Nu var mit cover færdig og jeg er SUPER tilfreds, og passer lige ned i min taske.

Jeg håber du har fundet lidt inspiration til selv og gå i gang.

KreaTive hilsner Ria-K.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More