HVEM BLIR “ÅRETS SKANDINAVISKE SCRAPPER 2017”?

0 3,301

Ja, det lurer vi på og det er opp til dere lesere å bestemme. Vi ønsker at dere skal nominere personer som dere mener kan fortjene tittelen “Årets skandinaviske scrapper”. Du kan nominere inntil tre personer fra Danmark, Norge og/eller Sverige. Selve kåringen skjer på Scrapbookingdagen 5. mai 2018 og den som vinner vil, i tillegg til heder og ære, motta en nydelig statuett, diplom og en badge til digital bruk. Vi vil også ha et intervju med vinneren i The Paper Crafting. De nominerte som kommer til semifinalen og finalen vil få badges for hvert nivå.

Vi har oversikt over mange skandinaviske papirkunstnere på denne siden: Skandinaviske papirkunstnere. Du trenger imidlertid ikke nominere en fra denne siden, men vedkommende må publisere sine papirprosjekter et eller annet sted på internett.

“Årets skandinaviske scrapper” er ikke en ferdighetskonkurranse, men har som formål å løfte fram en scrapper som har gjort en innsats innen det skandinaviske scrappemiljøet det siste året. Innsatsen kan bestå i at man har laget inspirerende papirprosjekter, holdt kurs eller gjort noe annet som har skapt engasjement rundt papirhobbyen. “Årets skandinaviske scrapper” er en hederspris til en person som inspirerer andre til å fortsette eller starte med papirhobby.

Dersom du ønsker å bli med på oversikten over papirkunstnere kan du sende oss en e-post: editor@thepapercrafting.com

Tidsplanen for nominasjon og kåring av “Årets skandinaviske scrapper” er som følger:
November 2017 – Januar 2018: Nominasjon av kandidater til “Årets skandinaviske scrapper 2017”.
Februar 2018: Presentasjon av de ni  (tre fra hvert land) som har fått flest nominasjoner.
Februar – april 2018: Semifinaler (en for hvert land) arrangeres i The Paper Crafting.
April 2018: Finale i “Årets skandinaviske scrapper 2017”.
5. mai 2018: Kåring av “Årets skandinaviske scrapper 2017”.

ass-2016
“Årets skandinaviske scrapper 2017” vil få tilsendt en nydelig statuett i mai 2018. Denne vil ha teksten “Årets skandinaviske scrapper 2017” inngravert på sokkelen.

Personen(e) du nominerer må oppfylle følgende kriterier: 

 • Personen(e) må være bosatt i Danmark, Norge eller Sverige.
 • Personen(e) må publisere papirprosjektene sine på nettet. Dette kan være på en webside, en blogg eller en profil/side på sosiale medier.
 • Personen(e) må ha drevet på med papirhobbyen og publisert nye prosjekter i 2017.
 • Personen(e) må drive på med en eller flere av disse hobbyene:
  – Kortlaging (herunder tags og ATC)
  – Scrapbooking (herunder layouts, bøker og album)
  – Art Journaling
  – Project Life
  – 3D-prosjekter, inkludert esker og bokser

Regler:

 • Du kan nominere 1-3 personer som du mener kan fortjene tittelen “Årets skandinaviske scrapper”.
 • Du kan nominere scrappere fra et av de andre to landene slik at selv om du er bosatt i Sverige kan du nominere personer fra Norge og/eller Danmark.
 • Du kan ikke nominere deg selv.
 • Siste frist for nominasjon er 31. januar 2018 kl. 23.59.

Vi trenger følgende opplysninger om de som nomineres:

 • Deres navn eller kunstnernavn
 • Link til webside, blogg eller side/profil på sosiale medier.
 • Kort begrunnelse for hvorfor du ønsker å nominere vedkommende.

Vi trenger følgende opplysninger om deg:

 • Ditt fulle navn
 • E-postadresse (gjelder kun de som bruker kontaktskjemaet nedenfor i nominasjonen)

Det finnes tre måter å nominere personer på. Dersom du ønsker å nominere personer anonymt kan du bruke skjemaet nedenfor – denne fungerer best på PC. Dersom du ønsker å nominere via mobil eller nettbrett kan du sende e-post til: editor@thepapercrafting.com med navn på den du nominerer og begrunnelse for nominasjon. Da er det kun redaktørene i The Paper Crafting som vil se hvem du har nominert. Dersom du ønsker åpen nominasjon kan du nominere personer ved å legge igjen en kommentar under innlegget om nominasjonen på Facebook. Det vil du finne øverst på The Paper Craftings Facebook-side helt fram til nominasjonen avsluttes 31. januar 2018. Der kan du også tagge de du nominerer.

Dersom noen av de ni som har fått flest nominasjoner ikke kan delta vil personene på de neste plassene automatisk rykke opp. Det er ikke anledning til å nominere “Årets skandinaviske scrapper 2016” Susanne Halseth fra Norge, redaktørene Marit Pedersen eller Pia Krogh Larsen. Kåringen og statuett sponses av The Paper Crafting. 


Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More