,

Hvidt-i-hvidt i kortlavning

En Kollega spurgte til et simpelt bryllups kort. Jeg kiggede på pinterest, og blev inspireret til dette kort. Jeg ville prøve at lave kortet hvidt i hvidt.


Type prosjekt: Bryllups kort
Anledning: Bryllup
Stilart: Simpelt kort, hvidt-i-hvidt
Teknikker brukt: Stempling, embossing med stencil, diecutting
Hovedfarge: Hvid
Utstyr som er brukt: Kuttemaskin, stempler, Misti tool


Som sådan er der ikke det store i dette kort, da det er meget simpelt bygget op. Men nogle gange giver det bare noget andet. Jeg har løftet det hvide lag, hvorpå jeg har stemplet, på klæbepuder. Inden har jeg lige viklet en hvid snor omkring, som er sat fast med dobbelt klæbende tape bagpå.
Det samme slags hvide papir, som jeg har brugt til baggrunden, vælger jeg at embosse med stencil, inden jeg udstanser 2 hjerter. Hjerterne er løftet på klæbepuder, og til sidst er der lavet en lille sløjfe, som er sat fast på det ene hjerte.

 

Håber det har givet inspiration, til et tone i tone kort, eller til at afprøve at embossing med stencil.

Kreative hilsner Jeanette.


Posted

Translate »