HVORDAN BRUKE PERFECT PEARLS?

1 849

For en tid tilbake, ble leserne spurt om det var noe de ønsket en tutorial eller ideer på. En av tilbakemeldingene som kom da var at noen ønsket en tutorial på Perfect Pearls. Jeg har hatt disse liggende lenge, men har ikke brukt de på veldig mange år. Dette var en fin sjangse til å børste støv av de små boksene med blankt pulver. Perfect Pearls er pulver som fester seg når underlaget er vått. De er blant annet perfekte til å lage skinnende effekter på bakgrunner. Det er akkurat det jeg har brukt dem til her. Du finner videotutorial i bunnen av artikkelen.

Type prosjekt: Kort
Stilart: Røft og tøft
Teknikker: Stensil, embossing og tørrmaling med Perfect Pearls pulver.
Pynt/dekor: Chipboard ord fra Tim Holtz. washi tape, Tim Holtz vintagemotiv, Tim Holtz stensil og embossingfolder og stensil fra Kaisercraft.  Halvperler og Perfect Pearls i gull og sølv. Gullkartong.

De tre kortene

Kortene er ganske enkle, men har et fantastisk metallskinn etter bruk av Perfect Pearls. Det er lurt å spraye med vann etter bruk, slik at pulveret ikke lar seg børste av produktet du har brukt det på.

På det første kortet er det brukt en stensil fra Kaisercraft, sammen med embossing ink. Så er Perfect Pearls pulver strøket over med en pensel. En liten spray med vann, gjør at metallpulveret fester seg.

Her er det brukt en av Tim Holtz sine nye 3D embossingfoldere. Emgossing ink er strøket over ferdig embosset kartong. Deretter er Perfect Pearls strøket over. Her er det brukt både Perfect Pearls i sølv og gull. Tilslutt er det sprayet med vann for å få metallpulveret til å feste seg skikkelig.

På dette kortet er det brukt en stensil fra Tim Holtz. Det er strøket embossing ink over stensilen, og deretter Perfect Pearls i to farger over embossing inken. Det er sprayet vann på tilslutt for å få metallpulveret til å feste seg.

 

Videotutorial med norsk tale

 

close
1 kommentar
  1. Jette Jensen skriver

    Tak for en rigtig god video. Jeg fik lært noget nyt 😀

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More