HVORDAN FINNE TILBAKE INSPIRASJONEN?

0 2,483

Noen ganger blir alt på en måte feil… Det blir ikke helt som du har tenkt og du synes ikke noe du lager blir fint. Jeg har funnet noen knep på hva jeg kan gjøre for å få tilbake selvtilliten og skapergleden igjen.  Hobbyen vår skal jo gi oss glede og kreativitet, men hva gjør du når det blir borte? Mitt tips – Lag noe du i utgangspunktet ikke kan!

Type prosjekt: Layout
Anledning: Generell
Stilart: Contemporary
Teknikker brukt: Faux Stitching, Journaling
Pynt/dekor: Pil, binders, blader
Hovedfarge: Hvitt

Jeg lager mest kort og Project Life-sider, samt litt mixed media. Layouter lager jeg utrolig sjeldent og har derfor ikke så høye forventninger til meg selv på hvor “bra” det skal bli. Så da jeg følte at alle kort ble mislykket og Project Life-sidene litt rare, var det på tide å dra seg selv litt opp og ha det gøy igjen.

Når du skal starte på et nytt prosjekt med ting du ikke kan helt, senker du kravene til deg selv og du ser på det mer som en læring. Da faller skuldrene litt på plass og du kan leke og prøve deg fram med forskjellige innfallsvinkler.

Jeg bestemte meg for å titte litt på skisser på layouter på Pinterest, og så fant jeg fram månedens utfordring på CSI: Color, Stories, Inspiration. CSI har fantastiske utfordringer hvor du skal på en måte løse en sak for CSI med en layout. Du skal ha med elementer og fargetema, samt å la deg inspirere av et bilde. Supergøy og du glemmer litt at hodet ditt tror det ikke kan og du blir med på leken.

Månedens utfordring hos CSI ser slik ut: Case File no. 249 og du kan besøke siden deres her.

Jeg bestemte meg for å lage en layout til en Project Life-side jeg hadde laget tidligere denne måneden. Slik ble det seende ut i albumet mitt når siden var ferdig.

Her kommer noen nærbilder av siden min.

Jeg har brukt farger, bevis og inspirasjon fra CSI mars utfordringen og har hatt det kjempegøy!

Jeg har brukt fra Project Life-tingene mine, som chipboards, journaling card og pynt fra Ali Edwards, enamel dots, tekst fra Tim Holtz . Tre piler og ord fra Creative Embellishment og ark fra restekassen. Så har er ingenting kjøpt inn for anledningen, og jeg har bare brukt av tingene som jeg har fra før.

Det var det jeg ville dele i dag. Håper at det kan være et tips når du trenger å leke frem kreativiteten igjen. Ønsker deg en god tirsdag og fortsatt en fin uke!

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More