HVORDAN PAKKE KIT

4 1,418

Vi er nå midt inne i en av de to store sesongene for scrappetreff. Det vil si at det er mange scrapperom som pakkes ned for å flytte av huset for helgen. Hvor mye vi bruker av alt det vi drar med oss, er vel egentlig et «ikke»-tema. I mange år var jeg også en av de som pakket og pakket, men de siste fire årene har jeg stort sett bare pakket med meg ferdige kit. Nå reiser jeg på treff med tre miljønett. To av dem inneholder 15-20 kit og utstyr, mens det siste er fylt med mat- og drikkerelaterte produkter.

Jeg starter med å velge meg ut 3-4 ark fra samme serie. Da er mye av fargeavstemningen allerede gjort.

Så bestemmer jeg meg for størrelsen jeg ønsker på kortet, og kutter panelene ferdig. Denne gangen ble det kit til et kort i størrelsen 21×12,5cm.

Neste prosess er å stanse ut tekst og skrivefelt. Tekst med skygge monterer jeg alltid sammen med ėn gang, de går så lett i stykker. Jeg lager alltid dette ferdig hjemme så slipper jeg å ta med meg tunge ting som dies og maskin.

Da er det bare pynten igjen. Jeg pynter alltid alle fire sider av kortene mine.

Jeg liker å bygge lag på, også inne i kortet. For å få plass til pynten inni uten av kortet vipper i kantene, legger jeg inn en dobbelt rygg i kortet mitt. Det vil si at jeg ikke bare preger en brett i ryggen, men to med 0,5cm. løpegang.

Baksiden får også et utvalg av lag på lag papirstykker. Mest fordi jeg vil bruke opp litt av de mindre restene.

Det første jeg gjør når kitet er ferdig, er å lage et nytt kit av restene fra det første. Som regel blir rester liggende så lenge at du ikke synes de er fine lenger. Så lag et kit av de mens du enda synes at papirserien er fin.

Jeg håper jeg møter mange med kit på treffene fremover.
Klem Betina

close
4 kommentarer
 1. Jette Jensen skriver

  Hold op hvor er det smukt 😀

  1. Betina Olslund skriver

   Tusen takk Jette:)

 2. Sissel Lange skriver

  Utrolig flott å lese hvordan man kan pakke enkelt. Skal ordne kit til neste gang jeg skal på treff. Tusen takk for gode ideer.

  1. Betina Olslund skriver

   Tusen takk Sissel:)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More