Hybrid hobby

Før jeg fandt scrapverdenen, var min hobby at male billeder. Det, jeg knus-elsker ved scraphobbyen er, at der er så mange veje at gå. Som Jim Carrey siger i Caple Guy: “There’s no end to the possibilities!” Så kortet idag er et hybridkort sammenbragt af to måder at være kreativ på.

  • Type projekt: Kort
  • Anledning: Påske
  • Stilart: Layering, Mixed Media, Vintage
  • Teknikker brugt: Diecutting, Akvarel-maling
  • Hovedfarve: Hvid/grøn/brun
  • Medium som er brugt: Distress stempelpuder, akrylmaling, akvarelpapir, Kvistkarton, Design ark med træ-mønster, lærredskarton
  • Udstyr som er brugt: Diecut maskine, stempel værktøj, pensler, vandsprayflaske

SE OGSÅ: 30 VÅRLIGE SCRAPPEIDEER

Nok er påsken slut, men også kun lige, så her får I et påskekort, men som lige så vel kunne være et vinter- eller forårs-kort. 

Forhistorien er, at jeg sad med den her store vintergæk die og tænkte, at den ville være for kedelig helt i hvidt. Og hvis jeg skulle prøve at klippe den lidt fra hinanden for at lave bladene grønne og blomsterne hvide, så ville den blive så hård og monokrom at se på. Det, jeg elsker ved en vintergæk er netop dens fine og spinkle skønhed. Jeg ønskede at den skulle være sløret og  transparent i farverne. Så jeg valgte at stanse blomsten ud i bulet groft akvarelpapir. Jeg elsker det “papir” – det er så fint flødefarvet og rustikt og jeg bruger det også glad og gerne som almindelig baggrund.

Efter udstansningen tog jeg nogle Distress stempelpuder og trykkede farve ud på mit glasunderlag og sprayede vand på og voila, så er der akvarelfarver.

Da blomsten var tør, kom den på kortet ovenpå et  tekst stempel aftryk – 2. generations aftryk for at gøre det mere sløret og knapt så bastant – og et kors, som jeg havde stanset ud i Kvistkarton og gjort lidt rustikt med hvid akvarylmaling. Og til sidst kom der et dobbeltlag af ordet Easter Joy på, som også er akvarelfarvet. Kortet layeret med både et skumlag og design papir med træmønster på.

Da jeg som sædvanligt ikke værdiger kort-mål og standard kuverter en tanke, før det er for sent, endte kortet med at blive 22 x15 cm.

Translate »