Papirhobby: I siste liten

Gaveboks og pose

0 234

Hvordan presser man inn en bursdagskreasjon midt mellom alle juleprosjektene som allerede henger i en tynn tråd på grunn av tidsklemma? Kan jul være tema når det gjelder bursdag? Jeg tok en avgjørelse og laget et juleprosjekt og et vanlig helårs. Begge to ble fylt med noen vanvittig gode munnbiter. Rett og slett «nam» på høyt nivå.


Type prosjekt: Gaveboks og pose
Anledning: 
Bursdag
Stilart: 
Shabby Chic/Vintage
Teknikker brukt: S
templing, Die Cutting, Fussy Cutting
Pynt/dekor: 
Blomster, bånd, perler, osteklut, fiber
Hovedfarge: 
Rosa
Medium som er brukt: 
Stempelpute og snø


Jeg var på stand på Gulskogen forrige helg, og ved siden av meg sto Rachel som driver Frk. Engsbråten. Etter litt kikking, prating og ikke minst smaking, så falt jeg helt for hennes fantastiske hjemmelagede marshmallow. Det vil si, jeg falt vel for det meste egentlig. Tingene jeg skal vise i dag har jeg laget rundt marshmallow. Jeg legger igjen et bilde på slutten av artikkelen hvor dere kan se  hva annet jeg kjøpte med meg hjem, bare sånn at dere ikke skal gå glipp av noe:) Tror nok jeg må ta meg en tur innom nettbutikken hennes for påfyll, det blir litt langt for meg å reise til Lærdal for å handle nå før jul.

Først så har jeg laget en liten julepose som jeg har fylt med litt ulike marshmallow. Posen er i utgangs punktet en ferdig liten gavepose kjøpt hos TGR en gang i tiden. Det går fint an å lage de selv, men jeg har litt liten tid om dagen. Arkene jeg har lekt med er juleark fra Prima. Det er fortsatt mulig å få tak i noe av disse i butikkene om man hiver seg rundt. Jeg vet de begynner å bli utsolgt en del steder. Det ligger litt tykk papp bak alle papirbiten for å få litt luft inn i prosjektet. Denne gangen ble det ikke et julestempel, men en ta vare på deg selv inspirert tekst. «Fordi du fortjener det», som er noe jeg syns j vi gjør, men dessverre ikke er så gode til å gjennomføre. Snømannen har jeg klippet ut selv, han fikk et lite tynt lag med lim i kantene og et dypt dykk i boksen med Diamond Dust, før han ristet av seg det overflødige glitteret.  Noen av arkene har jeg kantet med ekstra knudrete snø, om man kan si det. Den har jeg «laget» selv. Jeg tok en helt tilfeldig boks med snømaling fra hylla, og blandet oppi litt grovkornet sand med bitte små stein jeg fant ute. Jepp! Så enkelt kan man gjøre det.

Så var det et mer typisk bursdags prosjekt. En eksplosjons boks. Nok en gang har jeg brukt en ferdig base. Nå lager jeg mye ulike bokser om dagen, men det var så fristene å spare litt tid og gå for den pakken med ferdig boks som hang på veggen og smilte til meg. Noen ganger er det helt ålreit tenker jeg. For å rette det litt opp, så laget jeg vindu i boksen med gelatinplate. Arkene kommer fra Primas nye “With love” serie, som landet her hjemme i forrige uke. Jeg har holdt boksen litt enkel med gjentagende ark både inni og uten på. Det gjør jeg ofte når jeg dekorerer med så mange blomster på lokket. Jeg må rydde litt i det jeg lager, orker ikke for mye en og en ting. Denne gangen har jeg laget en boks uten å bruke blonde, bare det er helt utrolig.

Uten blonde ja, men ikke uten glitter. Jeg har brukt fantasy fiber i fargen cotton cloud fra Artglitter. Jeg har prøvd mye forskjellige typer glitrende fiber, men dette er det beste jeg har funnet. Det er både mykt og luftig, så du danderer det lett samtidig som det blir der du legger det på. Sammen med blomster fra Prima, litt frostede eføyblader og noen kuler jeg fant i en skuff, så syns jeg det ble ganske greit. Litt vinter innslag, men fortsatt mest bursdag. Hjertet i papir på fronten er klippet ut av en av arkene jeg har laget boksen i.

 

Selve midtpunktet i boksen er litt munngodt, et stort stykke regnbue marshmallow. Den har fått et ekstra lite platå å stå på for å komme litt høyere opp. Hvis du ikke vil fikle med å lage egne platåer i et prosjekt som egentlig tar ganske mye tid i seg selv å lage. Så er tipset å kle en fyrstikkeske. Bare tenk på hvor stor den skal være i forkant. Det finnes jo så utrolig mye størrelser. Siden innvendig har jeg holdt enkelt. To skrålommer med tags og et utklippet hjerte i forbindelse med vinduet. Mer tenkte jeg ikke jeg skulle pynte med, helt til det dukket opp noen blomster som bare måtte få bli med.

 

Helt til slutt så skal dere få se hva annet jeg kjøpte. Det ble litt hjemmelaget drops. Jeg kunne bare ikke stå for denne søte bamse glass krukken med friske gode fruktdropps. Jeg har en plan for disse to etter jul om de overlever:) Først og fremst vil jeg ønske dere alle en riktig god jul og takke dere for tiden dere har brukt på å lese det jeg har skrevet:) Dette ble årets siste artikkel fra meg:) Ta vare på hverandre og huske å holde avstand:) Det er å vise ekte kjærlighet:)
Klem Betina:)

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »