SCRAPBOOKING/SCRAPPING: IKKE-TRADITIONELLE SCRAPBOOKING MATERIALER

Genbrug af silkepapir

1 1,113

Det er ikke ualmindeligt at finde ‘alt muligt andet’ end traditionelle scrapbooking materialer på mine layouts. Hvis jeg ser noget jeg synes kan bruges, så bruger jeg det. I denne video, bruger jeg silkepapir, som var en del af pakningen fra mit seneste neglelak indkøb.

Type prosjekt: Layout
Anledning: Generell
Teknikker brukt: Layering, Journaling, gjenbruk

Det er næsten kun fantasien der sætter grænser, med hensyn til hvad du kan bruge på dine layouts. Til min datters ballet layouts bruger jeg ofte brochurer fra ballet-tøj forretningerne. Nogen gange bruger jeg indpakningen til det legetøj hun leger med, når jeg laver layouts om hvad der fanger hendes interesse lige for tiden. Labels på det tøj du køber, reklamer i magasiner, pap fra papkasser til at standse chipboard figurer ud med.

IKKE-TRADITIONELLE SCRAPBOOKING MATERIALER

Men når du bruger ting og papir, som ikke er lavet specifik til scrapbooking, skal du være opmærksom på pH værdien af det du bruger. Hvis der er meget syre i, kan det med tiden ødelægge og/eller misfarve dine billeder. Personligt tænker jeg ikke over det, og bruger bare løs. Men jeg ved at det for nogen er meget vigtigt.

IKKE-TRADITIONELLE SCRAPBOOKING MATERIALER

IKKE-TRADITIONELLE SCRAPBOOKING MATERIALER

Tak fordi du kiggede med, og rigtig god fornøjelse.

Musikk i video:
Dream Culture
af Kevin MacLeod
(incompetech.com)

close
1 kommentar
  1. Lena Johansen skriver

    God inspirasjon. Ofte tenker man jo ikke over hva man faktisk kan putte på, før man ser noen andre bruker det. Og da får man en liten AHA opplevelse som gjør at man kanskje blir flinkere til og igjenbruke ting 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More