Inspirasjon: Shabby Chic

Ut i verden: Ingrid fra Nederland

TPC Magazine har valgt å starte en serie med artikler “Ut i verden” hvor vi også viser fram inspirerende papirkunstnere utenfor Skandinavia. Først ute er Ingrid Gooyer som er en svært talentfull papirkunstner fra Nederland.

 
INGRID FRA NEDERLAND

Mitt navn er Ingrid Gooyer og jeg bor i Nederland sammen med min mann og våre to døtre. Ved siden av papirhobbyen liker jeg å tilbringe tid sammen med min familie, lese bøker, gå på lange turer ute i naturen, sykle, dra på flotte båtturer sammen med min kjære og dra på ferie. Jeg startet med scrapbooking for noen år siden og nå kan jeg ikke forestille meg livet uten det!Jeg forsøker å holde på med hobbyen så mye som jeg kan, og som oftest på kveldene siden jeg også jobber deltid. Inspirasjon henter jeg fra alt rundt meg, min familie og venner og fra alle de flotte damene jeg har møtt (i virkeligheten og online) gjennom denne fantastiske hobbyen.Jeg har alltid elsket å lage layouts, men i den senere tid har jeg virkelig satt pris på å også lage prosjekter på siden av scrapbookingen. Jeg var så heldig at jeg ble spurt om å være med på Majas Design Team i år.

De tre prosjektene jeg viser fram her er alle laget av Majas flotte papir, en altered kaffekvern, en kake og et kort.

INGRID FRA NEDERLAND

INGRID FRA NEDERLAND

INGRID FRA NEDERLAND

Jeg ble også spurt om å delta på Shimmerz Design Team i år. Jeg bare elsker å leke med deres maling og skitne til hendene mine!

I løpet av de siste årene har jeg i tillegg vært med på en del andre Design Team:
Imaginarium Designs, Pion Design, 13 Arts, Dusty Attic og C’est Magnifique.

Jeg føler meg svært heldig som har hatt mulighet til å jobbe sammen med så flotte team! Dersom du har lyst å se mitt arbeid, kan du besøke bloggen min her:  Ingrid Gooyer

Alle foto: Ingrid Gooyer
Publisert med tillatelse

Du finner andre kort og papirprosjekter i Shabby Chic-stilen her: Shabby Chic

2 kommentarer
  1. Pia skriver

    Wauw, hvor der det bare flot ud! Jeg er især vild med lagkagen, som er enormt smuk.

  2. Dorthe/Pips skriver

    En af mine absolutte favoritter i Scrapverden. Hun er bare SÅ dygtig og inspirerende!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More