Inlaid Die Cutting-teknikk

Når man kutter ut figurer med dies eller puncher hiver man som oftest restene av arket man har kuttet figuren ut av. Det gjør man ikke når man bruker “inlaid die cutting”. Da beholder man restene og bruker også denne på kortet eller layouten. 

På dette kortet ser du en helt enkel variant av inlaid-teknikken. Her har Thordis kuttet ut en sirkel som hun har valgt å legge inn i arket hun kuttet den ut fra. 

- Advertisement -

kortet nedenfor har jeg kuttet ut en sommerfugl som jeg har valgt å legge tilbake i restearket for så å bruke dette som motiv på kortet. Jeg har valgt å legge sommerfuglen litt på skrå for å skape en litt mer spennende effekt. 

I denne artikkelen finner du flere tips til hvordan du kan bruke inlaid-teknikken for å skape flotte effekter på kortene du lager: Clean and Simple-kort med inlaid-teknikk

I galleriet nedenfor finner du papirprosjekter som vi tidligere har vist fram i TPC hvor det er brukt denne teknikken. Dersom du trykker på bildene får du opp en større versjon med link til hvor artikkelen først ble publisert. 


Galleri – Inlaid-teknikk

 

- Advertisement -

Translate »