INNSAMLING AV PAPIRHOBBY-UTSTYR

0 704

057I regi av den svenske butikken Pyssloteket ble det i januar samlet inn utstyr til papirhobby som ble gitt til Klaragården i Stockholm. Flere papirkunstnere i Sverige ga bort materiell til innsamlingen, og i begynnelsen av februar mottok Klaragården tre kartonger med hobbyutstyr.

Klaragården er en dagsåpen virksomhet for hjemløse kvinner som tilbyr mat, mulighet for dusj og bad, og mulighet til å endre kvinnenes livssituasjon på sikt. Klaragården tilbyr bistand til kvinnene i kontakt med myndigheter og andre instanser, samt aktivitetsgrupper for å oppmuntre til positive endringsprosesser.

I midten av januar oppfordret Pyssloteket alle som holder på med papirhobby til å donere materiell de ikke lengre brukte til Klaragården. Flere fulgte oppfordringen og støttet opp om initiativet. Tilsammen ble det samlet inn tre kartonger med blant annet papir, bånd, dekorasjoner og verktøy som ble gitt til Klaragården første uken i februar.

Den 8. mars arrangerer Klaragården en kunstutstilling fra kl. 11-15 der man kan se hva som er laget i aktivitetsgruppene.


Kilder: Pyssloteket, Svensk Scrapbooking, Klaragården
Illustrasjonsfoto: Marit Pedersen
The Paper Crafting

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA