Inspirasjon: Å leve i nuet

Mine kreative planer 2021 - del 1

0 38

“Jeg har endelig kommet til det punkt at jeg kan gjøre noe, bare for å gjøre det” svarer Anita når jeg spør hvilke kreative planer hun har for neste år. Og kanskje har corona-pandemien lært oss noe på det kreative området – at det å lage noe, bare for sin egen del, kan ha en verdi i det å få tunge tanker på litt avstand og bare leve i nuet. Her kan du lese mer om hvilke kreative planer kortlagere og scrappere har for 2021.


Bare for å gjøre det
Min hovedplan er å dykke enda lenger ned i akvarellmalingens verden, lære meg så mange teknikker og basiskunnskaper jeg klarer, inklusive mer fargelære. Jeg digger også å lage blomster, så vil prøve å finne nye måter å lage/farge dem på. Gi dem det lille ekstra. Ellers så blir det garantert mye kort, og enda mer art journal. Jeg har endelig kommet til det punkt at jeg kan gjøre noe, bare for å gjøre det. Det må ikke bli et produkt som kan brukes til slutt. Det er noe av det beste å kjenne på.

 

Anita Sæterdal 


Ikke vente på en bedre dag
2021.. hmm.. hva vil jeg ha fokus i 2021… bruke ting er mitt fokus ikke bare kjøpe, men også bruke opp ting, bruke ting jeg har mye av ikke vente på en bedre dag for å bruke det!
 
Jeanette Frydenberg
 
 

 


Art Journaling som fotobok
Jeg har lyst til å lære mer om Art Journaling, og tørre å starte og fullføre en side på egen hånd, uten kurs eller veiledning fra andre! Jeg har også lyst til å lage en AJ fotobok med hele prosessen i forbindelse med oppussing av et småbruk vi overtar. Boken jeg vil bruke er hentet fra småbruket.
 
Turid Hurlen

 


Ett ljus att få pyssla
Jag vill fortsätta att skapa o göra olika vikningar, askar och andra tips och lägga på min sida, de skall vara lätta och för alla att klara av ny som gammal inom scrap o pyssel. Man behöver inte alltid “det senaste” man klarar sig ofta med det man har. Jag vill locka till skapande, alla kan. Nu u det rådande omständigheter är det ett ljus att få pyssla…

 

Jeanette Sellin 


Å kose meg med det
Mine kreative planer er å fortsette å kosa meg med kreative sprell å utvikle meg og teste ut litt forskjellig slik som jeg gjør! Men det viktigste for meg er at jeg koser meg med det!

 

Vivian Danielsen 

 


Min passion
Jeg vil dyrke min passion for papir i mange afskygninger, elsker at følge Mette Jannis mange kreative indslag og får lavet de aller fleste af dem dog i min egen fortolkning. Desuden laver jeg junk journal med min søster, hvor vi bytter bøger og laver 2 sider i dem, skiftevis i vor egen og den andens bog. Og udfra 2 valgte emner som vi vælger på skift.

 

Karin Magnussen


Bruke mer av det jeg har liggende

Mine kreative planer for neste år er å kose meg mest mulig på hobbyrommet mitt, bruke mer av det jeg har liggende – og ikke bare bli fristet til å kjøpe alle de nye flotte hobby sakene som kommer hele tiden. Og kanskje få til å lage et bedre system på hobbyrommet?

Ellers håper jeg at barnebarna mine vil komme på besøk og leke sammen med meg på hobbyrommet.

 

Siv Linda Helleland


 

Profilfotos fra Facebook, publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More