Inspirasjon: Å møtes online

Mine kreative planer 2021 - del 2

0 47

Da jeg spurte kortlagerne og scrapperne om hvilke kreative planer de hadde for 2020 ante vi lite om året som lå foran oss. Nå, rundt ett år senere, har mange funnet nye måter å møtes på. Flere av de jeg spurte om kreative planer har enten ønske om å lage egne onlinekurs og videoer, eller så ønsker de å følge med på disse. 


Videoer på Facebook
Jeg skal lære og lave live video på Facebook. Så flere kan få glæde af det kreative jeg laver.
 
Birthe Elisabeth Jensen

 

 

 


Art Journaling og Mixed Media
Jeg driver og lager julegaver. Minialbum av alle månedene i 2020 til mamma. Skal og lage kalendere og sjokoladeesker. Alle som gaver. Samt strikke litt julegaver. I 2021 skal jeg kjøpe aj bok. Og prøve meg på dette. Ønsker da kurs i diverse teknikker i mixed media.

 

Solrun Marie Rognmo

 


Designing av kits, onlinekurs og TPC

Jeg er begyndt at designe kits med stempler og stencils samt træ udskæringer, til næste år bliver det rigtig spændende da der vil udkomme 4 kits som er sæson bestemt, de skal os bruges i min online undervisning på min gruppe, derudover skal jeg lave live undervisning hver mandag på min gruppe som er gratis, og skrive for TPC artikler som jeg elsker og håbe at der bliver lukket op for loppemarkeder og lign igen så jeg kan finde ting som jeg kan forny med mine kreative evner i papir og lign – et rigtigt spændende år vi går imøde tænker jeg.

Mette Janni


Nytt hobbyrom og onlinekurs
Jeg driver å ordner nytt hobbyrom, så jeg gleder meg til å starte ett nytt år med nytt hobbyrom. så jeg gleder meg til nytt rom og nytt insirasjons års og di gledene som kommer så jeg gleder meg til å komme inn på rommet. så jeg håper å få lære mye i 2021. Håper at det blir mange flotte kurs online for oss som er hjemme – vil lære mixed media og AJ.

 

Reidun H. Nielsen Finstad 


Online-videoer og kurs
Jeg planlegger en serie med videoer der jeg kombinerer mine 2 hobbyer, papir og polymer clay. Har allerede startet arbeidet. Håper å kunne dele litt av det jeg har lært gjennom 30++ år med andre kreative sjeler. Opprinnelig plan var å kjøre kurs, men den planen er omgjort til online videoer og eventuelt kurs, vi får se om det blir noe av det. Det er så mye fint en kan lage selv i leire som passer perfekt til bruk på kort, esker og så videre. Flott til dekor og for å gjenbruke ting/gi de et piff.
 
Ellen Marie Lyngmo

Kort, Art Journals og onlinekurs
Jeg skal lage masse kort, esker, kalendere, glass og ikke minst art journals. En del er for salg og en del er bare for meg. I tillegg bruker jeg silhouette cameo og lager kaketoppere på bestilling for noen bakere/konditorer, samt at jeg lager trykk til klær, og flasker og så videre. Og onlinekurs er et stort satsningsområde for meg i 2021, jeg har allerede begynt så smått, men 2021 byr på mye mer.

 

Karianne fra Kariannes Paperuniverse 


You Tube-kanal
Min plan for 2021 er å starte egen youtube kanal! Jeg syns det er litt skrekkblandet fryd, men jeg ser frem til å komme i gang.
 

Synnøve Elise Rønning Aakvik 

 

 

 


Album og kurs
Jeg skal lage to konfirmant album. Har gått på kurs i høst og gleder meg til å lage flere. Håper å komme meg på flere kurs på nyåret.

 

Anne Jansson

 

 


Hobbyrom, album, kurs og blogging
Mine planer er og bygge opp et praktisk hobbyrom. Vi har flyttet og får fremdeles eget rom. Det skal være praktisk og pent, med plass til 2 stk til og scrappe. Finne fine løsninger som ikke koster 1000vis av kroner. Det skal også brukes til sying. Når det er oppe og går, så er planen og lage album med bilder av ungene og barnebarna så de kan få dem til jul. Litt kurs skal jeg ha på Scrappehjertet neste år. Dette har ikke vært 1. prioritet de 2 siste årene, så nå føler jeg det er på tide. En annen ting er og starte og blogge, igjen, for Scrappehjertet.no.

Gunn-Eirill Gjelseth-Rauan 


Profilfotos fra Facebook, publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More