Banner, Mixed Media og Artsy

Papirrunden - Skandiavia - Skandinavien

I denne månedens Papirrunde finner du et elegant bryllupskort formet som et banner, en utrolig stilig vogn og et vakkert konfirmasjonskort. 


BRYLLUPSKORT MED BANNER
Type prosjekt: Kort
Laget av: Helene Weis-Fogh
Anledning: Bryllupskort
Stilart: Contemporary
Kommentar: Dette vakre bryllupskortet er laget som et banner og det synes jeg er en kjempegod idé! Banneret kan man jo ta fram hvert år og pynte litt opp på bryllupsdagen. Ikke minst er det en fin måte å minne partneren på anledningen… Kortet og banneret er laget i et enkelt og elegant design – noe som passer veldig flott til bryllup. 


GYPSY WAGON
Type prosjekt: Dekorasjon
Laget av: Trine-Lise Ivy Hauge
Anledning: Generell
Stilart: Rustic/Grunge
Kommentar: For et arbeid! Denne vognen ligger det nok timevis med arbeid bak. Et herlig Mixed Media-prosjekt med utrolig mange detaljer. Her finner vi både blomster, tannhjul og kjede for å nevne noe. Trine-Lise skriver at hun lagde denne vognen som et designoppdrag og de som ga henne DT-jobben må være svært så fornøyde!

 


KONFIRMASJONSKORT
Type prosjekt: Kort
Laget av: Ann Oskarsdotter Brattsti Hållén
Anledning: Konfirmasjon
Stilart: Artsy
Kommentar: Dette kortet er laget i en artsy stil. Jeg antar det er alkoholblekk som er brukt for å lage bakgrunnen på kortet og kombinert med elementene i gull gir dette kortet et spennende uttrykk. Rammen rundt motiv og tekst bryter også litt opp i designet og gjør kortet mer interessant. 

 


Prosjektene som vises fram i “Papirrunden” er hentet fra TPCs offisielle Facebook-gruppe. Dersom du ønsker å melde deg inn i gruppen og dermed ha mulighet til å få ditt kort eller papirprosjekt presentert i Papirrunden kan du gjøre det her: TPCs offisielle Facebook-gruppe

Bildene er publisert med tillatelse

Vil du lære mer om stilartene i papirhobby? Du finner de her: Stilarter

Translate »