Natur, Moderne Vintage og klassiske julekuler

Papirrunden - Skandiavia - Skandinavien

Julen nærmer seg og denne måneden har jeg valgt ut tre juleprosjekter til “Papirrunden”. Disse tre prosjektene fikk vi inn bilder av i TPCs offisielle Facebook-gruppe i oktober. Prosjektene er laget av Cesilie, Ann og Winnie Anita. 


JULEKORT I GRØNT
Type prosjekt: Kort
Laget av: Cesilie HT Forsbakk
Anledning: Jul
Stilart: Playful
Kommentar: Cesilie har laget et julekort i grønt og brunt – og de to fargene passer så fint sammen! Ved å bruke grønt og brunt får kortet et litt naturalistisk preg og det passer jo perfekt til skandinaviske julekort. Kortet har mange flotte detaljer slik som “snø” på blomstene, Faux Stitching og granbar. Et veldig flott julekort!


JULEKORT I CREME, GULL OG RØDT
Type prosjekt: Kort
Laget av: Ann Oskarsdatter Brattsti Hållén
Anledning: Jul
Stilart: Moderne Vintage
Kommentar: Ann har laget et julekort som er veldig in i tiden. Dette er et kort hvor mønsteret på designpapiret får en naturlig plass i motivet på kortet. Kortet er laget i lekkert gull og rødt både på teksten og på kortet ellers. Det gir et flott og elegant inntrykk. 


JULEKULER I PAPIR
Type prosjekt: Julekuler
Laget av: Winnie Anita
Anledning: Jul
Stilart: Classic
Kommentar: Winnie Anita har laget to lekre julekuler i papir. Dette er en veldig fin måte å få brukt opp deler av julepapiret på, samtidig som du lager noe helt unikt. Julekulene tar seg fint ut på både juletreet og som dekorasjon ellers. De er også veldig praktiske som vertinnegaver da man kan gjemme en liten gave inn i julekulen. 


Prosjektene som vises fram i “Papirrunden” er hentet fra TPCs offisielle Facebook-gruppe. Dersom du ønsker å melde deg inn i gruppen og dermed ha mulighet til å få ditt kort eller papirprosjekt presentert i Papirrunden kan du gjøre det her: TPCs offisielle Facebook-gruppe

Bildene er publisert med tillatelse

Vil du lære mer om stilartene i papirhobby? Du finner de her: Stilarter


Posted

Translate »