Det fjerne østen som inspirasjon

“Det fjerne østen” og spesielt Kina og Japan kan være til inspirasjon i papirhobby. Man kan la seg inspirere av både mennesker, dyrelivet og naturen. I denne artikkelen finner du layouts og kort som har inspirert fra Asia. 

For noen år tilbake viste vi fram Yuko fra Japans flotte layouter her i TPC. Yukos layouts er bygd opp som en scene rundt motivet. På layouten under ser vi ei lita jente på tur i en nydelig park i Japan. 

Scrapbooking/scrapping: Kontekstuelle layoutsPå en annen av Yukos layouter finner vi den samme lille jenta, nå springende under kirsebærtrærne langs en gate. Kirsebærtrærne fanges opp igjen i bakgrunnen på layouten. 
Scrapbooking/scrapping: Kontekstuelle layouts

Det fjerne østen har også inspirert kortlagere og her ser du flotte kort som er inspirert av spesielt kinesisk og japansk kultur. Dersom du ønsker å lage kort inspirert av Asia er kimono, koi-fisker og kirsebærtrær elementer som man gjerne kan dekorere kortene (og layoutene) med. 


Featured photo: Art Tower, Pixabay
Pixabay License

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.