, ,

Det moderne, det lekne og det elegante julekortet

Papirrunden - Skandiavia - Skandinavien

Vi fornyer Papirrunden – fra og med i dag vil vi vise bilder av papirprosjektene som omtales i artikkelen. I dag har vi funnet fram til tre julekort som, samtidig som de er vakre, viser bredden i julekortene som lages rundt om i Skandinavia. Her er det moderne, det lekne og det elegante julekortet. 


DET MODERNE JULEKORTET
Type prosjekt: Kort
Laget av: Lene Wadland – Instagram: @fru_wadland
Anledning: Jul
Stilart: Clean and Simple/Contemporary
Kommentar: Lenes kort er laget i en ren og enkel stil hvor motivet er en flott stjerne i flere lag. Under stjernene har Lene plassert granbar som sammen med teksten viser at kortene er laget til jul. Kortene er laget i tradisjonelle julefarger, men har samtidig et moderne og stilig uttrykk. 


DET LEKNE JULEKORTET
Type prosjekt: Kort
Laget av: Hege Martinsen – Instagram: @colouringbyhege – Blogg: Heges lille hobbyverden
Anledning: Jul
Stilart: Shabby Chic/Playful
Kommentar: Heges kort har et fargerikt og lekent motiv som kombineres med blant annet blonder og doily. Det er derfor ikke helt enkelt å plassere det herlige kortet i en enkelt stilart. Det lekne, sammen med det mer tradisjonelle som blonder, er noe som passer veldig godt til jul. Og jeg kan ikke unngå å nevne det – Heges fargelegging er helt fantastisk!


DET ELEGANTE JULEKORTET
Type prosjekt: Kort
Laget av: Carina Dahlström
Anledning: Jul
Stilart: Elegance
Kommentar: Carinas kort er et elegant julekort laget i hvitt. Bakgrunnen på kortet er laget ved hjelp av tørrembossing/preging og motivet på kortet er snøstjerner som holdes sammen av en flott sløyfe. Pynten består ellers av noen enkle blings. Så enkelt, men samtidig så elegant kan det gjøres – og jeg er spesielt imponert over sløyfen. Alle som har forsøkt å lage sløyfer vet at det å få til en så flott utgave kan være nokså vanskelig. 


Prosjektene som vises fram i “Papirrunden” er hentet fra TPCs offisielle Facebook-gruppe. Dersom du ønsker å melde deg inn i gruppen og dermed ha mulighet til å få ditt kort eller papirprosjekt presentert i Papirrunden kan du gjøre det her: TPCs offisielle Facebook-gruppe

Bildene er publisert med tillatelse

Translate »