Inspirasjon: Fargene på himmelen og Distress Oxide

Nordstjernen: Vivian fra Norge

0 163

Vivian er glad i Distress Oxide og dette mediumet går ofte igjen på hennes prosjekter, enten hun lager de privat eller som en del av teamet bak SnapChat-kontoen Scrap og Snap. Vivian blir ofte inspirert av naturen og da gjerne fargene på himmelen.

Hvem er du? Fortell litt om deg selv.
Jeg heter Vivian, er 38 år, mamma til Casper og er forlovet med Kjetil. Kommer fra en liten plass i Meløy kommune, men bor nå litt utenfor Bodø.

Når begynte du med papirhobby? Hvorfor begynte du med papirhobby?
 Jeg har holdt på med papirhobby stort sett hele livet. Jeg lagde brev med tegninger, bretting og pynt fra jeg var lita til tanta mi, så gikk det over i kortlaging og albumlaging. Men hatt noen perioder med pauser.

Hva slags papirhobby holder du på med?
De siste årene har det vært mye scrapping, er blant annet med på teamet til scrap og snap, der vi scrapper og snapper, og kjører utfordringer stort sett hver måned. Jeg liker også godt å lage esker. 

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Holder ofte på med hobbyen min, når jeg scrapper klarer jeg å koble ut, pleier å si at scrapping er min terapi. Kronisk kreativ til tider hehe. Er ufør så scrappingen betyr veldig mye for meg.

Beskriv din stil for oss. Har din stil endret seg med tiden?
Jeg har ikke noe fast stil. Men liker utfordringer. Liker å teste ut bretteteknikker i perioder, litt miks media, lage album, av å til enkle kort og layouts. Men den siste tiden har det blitt mye atc bytter, litt art journaling, tags og forskjellige kort. Er veldig glad i å bruke distress oxide.

Hva inspirerer deg?
Jeg blir veldig inspirert av naturen, spesielt farger på himmelen på denne tiden, kan bli inspirert av farger, former, bilder, ting jeg hører og ser, liker å se på pintrest, blir inspirert av andre scrappere. Ofte kan jeg komme på noe om natta å da må jeg gjerne teste det ut dagen etter eller dem neste dagene.

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Av skandinaviske scrappere jeg blir inspirert av så er det flere, blant annet dem andre i scrap og snap teamet, Jorunn Andreassen og flere andre.

Er det noe innen papirhobby du har lyst å lære deg?
Har lyst å lære meg mer miks media, å andre stiler, vært gøy å fått teken på forskjellige skrift typer, men har ikke helt dreisen på det så stempel er greit å ha da.

Kan du nevne fem produkter/verktøy du ikke kan leve uten?
Ting jeg ikke klarer meg uten er skjære/pregebrette mitt, saks, pregedingsen, limprodukter, stempel og distress oxide.

Hva står øverst på din ønskeliste nå?
Kunne tenkt meg en sillouett maskin, men har ikke plass å heller ikke kontakter nok i scrappehula mi så det blir nok ikke med det første.

Hvem i vår scrappeverden kunne du tenke deg å møte «in real life»? Og hvorfor?
Den jeg kunne tenkt meg å møte irl innenfor scrappeverden er blant annet Sam Calott som har mixed up craft.

Hvordan er din scrappeplass?
 Jeg har scrappehula mi i andre etasje i huset vi leier, et lite avlangt rom med skråtak som er mye forskjellig i alle kriker og kroker.

Hvor kan vi finne deg? (Blogg, webside, profil på sosiale medier mv.)
Om du ønsker å se mer av det jeg lager så kan du følge meg på Facebook siden min Vivian’s hobby, Instagram med samme navn som fb siden, ellers er jeg rundt på diverse scrappesider på fb og på snappen til scrapogsnap som regel en gang i uka, men akkurat nå har jeg et lite opphold.

Foto: Vivian
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More