Blomstermotiv på kort

Papirrunden - Skandiavia - Skandinavien

Et stikkord for papirprosjektene i “Papirrunden” denne måneden er blomster – her finner du tre kort med blomstermotiv. Til tross for at hovedmotivet er det samme er kortene svært ulike. 


ENKELT & FREDFULLT BLOMSTERMOTIV
Type prosjekt: Kort
Laget av: Charlotte Skousen Rostrup
Anledning: Takkekort
Stilart: Clean and Simple
Kommentar: Dette kortet har et spennende design. Her er vakre blomster kombinert med geometriske former både på bakgrunnen og som ramme rundt blomstene. Fargene er duse og harmoniske. Jeg synes dette designet og fargene passer veldig fint til et takkekort. Blomstene på dette kortet er hvite og sammen med de enkle bladene gir kortet et fredfullt inntrykk. 


FARGERIKT OG GLAD BLOMSTERMOTIV
Type prosjekt: Kort
Laget av: Tove Wensel Norvoll
Anledning: Gratulasjonskort
Stilart: Shabby Chic
Kommentar: På dette kortet er det brukt blomster med flere forskjellige farger som er satt sammen med grønne blader og spiraler. Bak blomstene finner vi en doily og sugerør. Kortet gir glede – noe som passer veldig godt til et gratulasjonskort. Jeg liker godt at bakgrunnen på kortet er enkelt slik at blomstene kommer til sin rett. 


HARMONERENDE BLOMSTERMOTIV
Type prosjekt: Kort
Laget av: Carina Dahlström
Anledning: Gratulasjonskort
Stilart: Vintage
Kommentar: Jeg var litt i tvil om jeg skulle plassere dette kortet under stilarten “Vintage”. Når jeg likevel landet på det er det fordi blomstene på dette kortet er slike som man gjerne finner i vinduskarmen til bestemødre. Bakgrunnen på kortet, et designpapir i vintagestil, forsterker dette inntrykket og det passer jo kjempefint til en jubilant på 100 år! Fargebruken er harmonisk og de fiolette fargene passer fint sammen. 


Prosjektene som vises fram i “Papirrunden” er hentet fra TPCs offisielle Facebook-gruppe. Dersom du ønsker å melde deg inn i gruppen og dermed ha mulighet til å få ditt kort eller papirprosjekt presentert i Papirrunden kan du gjøre det her: TPCs offisielle Facebook-gruppe

Bildene er publisert med tillatelse

Vil du lære mer om stilartene i papirhobby? Du finner de her: Stilarter


Posted

Translate »