,

Farger eller ikke i kortlaging og scrapbooking

Papirrunden - Skandiavia - Skandinavien

Et stikkord for papirprosjektene i “Papirrunden” denne måneden er farger – både bruk av farger og mangel på farger. Det første prosjektet har harmonerende farger, det andre er en fargesterk eksplosjon og det tredje er laget uten farger. 


HARMONERENDE FARGER
Type prosjekt: Kort
Laget av: Lotte Clausen
Anledning: Kjærlighet
Stilart: Clean and Simple
Kommentar: Dette kortet er bare så flott! Jeg elsker designet, fargene og ikke minst motivene. Kortet er både vakkert og humoristisk, i tillegg er elgkua og elgoksen er så flott fargelagt. Jeg liker også dekorasjonene i form av blader og dots svært godt, og de henter farger fra motivene på en fin måte. 


EN EKSPLOSJON AV FARGER
Type prosjekt: Kort
Laget av: Siw Levorsen Christensen
Anledning: Generell
Stilart: Playful
Kommentar: Jeg bøyer meg i støvet – jeg er så imponert over fargebruken på dette kortet. Kortet er en eksplosjon av farger, men samtidig så stilrent og flott. Fargene harmonerer perfekt med motivet, og til tross for at det er brukt tre knæsj-farger i tillegg til hvitt ser ikke kortet rotete ut. Dette er perfekt inspirasjon til de som har gått og skult litt på de fargesterke designarkene i papirhaugen. 


MANGEL PÅ FARGER
Type prosjekt: Album
Laget av: Annelie Kotarac
Anledning: Generell
Stilart: Gotisk Steam Punk
Kommentar: Som scrapper er album noe av det mest arbeidskrevende man kan lage. Annelie har her laget et flott album i sort og hvitt med mange spennende detaljer. Jeg liker godt tagene og at Annelie har klart å variere designet på hver av sidene. Ved å bruke svart/grått og hvitt i albumet vil eventuelle bilder komme mer til sin rett samtidig som fargene i bildene vil matche bedre med bakgrunnen.  Når det  gjelder  album  kan  dette  være  et  lurt  valg.


Prosjektene som vises fram i “Papirrunden” er hentet fra TPCs offisielle Facebook-gruppe. Dersom du ønsker å melde deg inn i gruppen og dermed ha mulighet til å få ditt kort eller papirprosjekt presentert i Papirrunden kan du gjøre det her: TPCs offisielle Facebook-gruppe

Bildene er publisert med tillatelse

Vil du lære mer om stilartene i papirhobby? Du finner de her: Stilarter


Posted

Translate »