Scrappeintervjuet: Anna och Annelie från Sverige

Scrappeintervju med Anna og Annelie fra Sverige

Anna og Annelie er duoen bak Facebook-gruppa “Anna och Annelies kreativa hörna”. Annelie startet med papirhobby i 2014-15, mens Anna startet et par år senere. Anna holder på med funksjonell papirkunst og album, mens Annelie gjerne gjenbruker ting rundt oss i papirhobbyen. 

Anna
Anna
Annelie
Annelie

Hvem er du? Fortell litt om deg selv.
Anna: Mitt Namn är Anna Adolfsson och jag är strax över 50 år , bor i Kärr en bit utanför Våxtorp med gubbe, 2 barn och djur.

Annelie: Mitt Namn är Annelie Kotarac också strax över 50 år bor i Oskarström en bit utanför Västkustens pärla Halmstad . även jag bor med gubben och 1 av 3 barn , även hos mig finns det olika djur.

Når begynte du med papirhobby? Hvorfor begynte du med papirhobby?

Anna: Började med detta ca 2017. Skapande har alltid varit en stor del i mitt liv. Vill gärna utmana mig själv o hitta egna vägar. Scrapbooking är perfekt för detta. Finns så otroligt många bitar o utveckla sitt skapande i. Det jag skulle vilja är att kunna få lära ut o dela med mig till andra scrappare.

Annelie: Jag började med scrapbooking runt 2014-2015. Men skapandet har alltid varit en del av mitt liv, innan scrapbooking så gjorde jag vikna böcker det var genom det som jag kom i kontakt med scrapbooking, eftersom jag dekorerade dom.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Anna: Skulle säg att mitt skapandet är funktionell papperskonst o att jag framför allt gör egna album.

 

Annelie: Jag skulle säga att mitt skapande är utnyttjande av saker runt oss tex nätet från frukten som jag sedan gör någon multimedia sak med, jag är mer lagt åt att pröva allt och göra egna saker till mitt skapande-Lutar åt junk journaling och mixmedia.

Hva inspirerer deg?
Anna: När jag började med sb så var Shelli Giegle en stor inspiration o gjorde detta med album lättfattligt för mig. Min scrapbooking har gått från rätt styrt till egen fantasi sen hittar man många inspiratörer på vägen.

Annelie: Inspiration genom åren har varit Tim Holtz, och dv holländska kvinnor.

Kan du nevne produkter/verktøy du ikke kan leve uten?
Anna: Det jag inte kan va utan är Glasplattan Skärmaskin Inchlinjal. 

Annelie: Det jag inte kan vara utan i mitt skapande är min glasplatta, stamping buddy, scoreboard, skärkniv, färger.

Hvem i vår scrappeverden kunne du tenke deg å møte «in real life»? Og hvorfor?
Annelie: Jag skulle vilja lära mig av Vicki Boutin och träffa henne.

Hvordan er din scrappeplass?
Anna: Min skapar hörna är Messy men jag vet vart jag har sakerna ( oftast) det speglar min röriga hjärna.

Annelie: Min scrapphörna är ordnad. Detta för att kunna nyttja det jag vill lätt när jag skapar.

Hvor kan vi finne dere?
Tillsammans så bildar vi Anna och Annelies kreativa hörna (Facebook)
Samt på You Tube med samma namn: Anna och Annelies kreativa hörna

Foto: Anna og Annelie
Publisert med tillatelse

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.