Høstens leserbidrag

Vi har fått inn tre flotte bidrag fra leserne i høst. Bidragene er fra Hege Martinsen, Monica Lerdahl og Kirsten Gjelstad som har latt seg inspirere av Mood Boards og gjenbruk av materialer til julekort. 

Heges flotte kort er inspirert av TPCs “Mood Board” for september, og vi kjenner igjen både farger og dekorasjonene på kortet. Hege har fargelagt motivet med høstens farger – og hun har brukt Copics til fargeleggingen. Kortet er ellers pyntet med flotte roser i rødt og oransje og blonder i brunt og grønt. Et skikkelig flott høstkort, Hege! 

Monicas bidrag er laget etter inspirasjon fra TPCs “Mood Board” fra oktober. Den vakre konfektesken og tagkortet er laget i flott lilla med gull- og metalldetaljer. Når man bruker et designpapir med så mye mønster som her er det ikke nødvendig med mye pynt. Resultatet er både gjennomført og elegant og det er en heldig 90-åring som får dette!

Kirsten har latt seg inspirere av artikkelen om gjenbruk på julekort. Blondene på juletreet som pryder Kirstens flotte julekort er fra en gammel gardin. Pappen med striemønster som er brukt både til selve treet og til julestjernen på toppen samt til blomsten på siden er fra en gaveeske Kirsten fikk i julegave for noen år siden. Kirsten skriver “Jeg synes det er veldig morsomt med gjenbruk på kort og det er så mange skatter å finne i det som vi vanligvis bare kaster”. Det er jeg helt enig i og når man ser hvor flott resultatet kan bli håper jeg at flere vil la seg inspirere til kreativt gjenbruk også i kortlagingen. 

Foto: Hege, Monica og Kirsten
Publisert med tillatelse


Posted

Translate »