Scrapeintervjuet: Sonja fra Danmark

Nordstjernen - november

Jeg hedder Sonja Skovgaard og er 65 år gammel. Jeg er gift med Sten, som har været 48 år i bankverdenen. Vi er begge stoppet med at arbejde, og stornyder vores tid sammen, og også at vi begge kan dyrke vores hobbyer, i den grad og tid vi har lyst til.

Sonja Skovgaard

- Advertisement -

Jeg har tre voksne børn og ni børnebørn, som alle har været glade for det ekstra bord, jeg har til dem i mit hobbyrum. Til min store glæde, har de også været villige til at lytte til André Rieu, mens de klipper og klistrer. Min søn bor med sin familie i Australien, og der har min yngste datter og hendes familie også boet i 12 år. Det har jo gjort, at vi har været meget i Australien, og der er materialer til crafting ikke så dyre, og kan købes rigtig mange steder.

Jeg startede for alvor med at lave kort for 19 år siden. Jeg skulle købe nogle sløjfer til nogle indbydelser, og i hobbyforretningen havde de udstillet 3d kort, og så var jeg solgt.

Jeg laver mest kort, men jeg laver også scrapbooking, æsker, pynter glas, gæstebøger, minialbums mm.

Jeg startede som sagt med 3d kort, og nød alt det klipperi der var med det. Jeg udvikler mig hele tiden. Jeg følger mange hobbysider på Facebook og forskellige bloggere, og efterhånden som der kommer nye teknikker, følger jeg med i mange af dem. Jeg kan rigtig godt lide shabby chic stilen, men er faktisk ikke så god til at lave det. Jeg har en meget bred smag, og elsker at eksperimentere med forskellige stilarter. Mit hoved er hele tiden fyldt med nye ideer, så jeg har slet ikke tid nok til alle mine ønsker.

Min søster og jeg laver opgaver til hinanden, og her skulle vi lave et kort med pigen på billedet.
Her blev jeg inspireret af et billede jeg så på et galleri. Det var mit første forsøg på at lave baggrund.
Et forsøg på at lave noget anderledes.
Et forsøg på at lave noget anderledes.
Min første eksplosionsboks
Min første eksplosionsboks
9 af 27 10×10 kort som mit barnebarn skulle bruge til vennernes konfirmation

Der sker jo meget i craftverdenen, og man bliver vildt inspireret af andre scrappere, så der er hele tiden noget nyt jeg gerne vil lære, og jeg bruger som mange andre, rigtig mange penge på min hobby.

Jeg følger ikke nogle bestemte scrappere, der er så mange vildt dygtige scrappere, så det er svært at vælge.

Jeg skal til at bruge noget tid på mixed media, det er meget spændende at få brugt sin fantasi på den måde. Jeg har også investeret i en brother scan´n cut maskine, og der er meget at lære med den.

Hvis jeg skal vælge 5 ting jeg ikke kan undvære er det min gode saks, en pincet, min ebosser, min papirguillotine og dies.

Jeg har et helt værelse som hobbyrum, og jeg er gladest hvis jeg kan komme ind og nørkle hver dag, dog ikke så meget om sommeren. Jeg tager af og til tingene med ind på vores spisebord, så kan min mand og jeg sidde og socialisere med hver sin hobby.

Min arbejdsplads i mit scraprum.

 

På min ønskeliste står der produkter til mixed media, så jeg kan komme rigtigt i gang med det.

Jeg ville gerne møde Tim Holtz, han er et meget kreativt menneske og får det svære til at se let ud.

Jeg har en instagram konto: skovgaardsonja, hvor jeg af og til lægger lidt kort op, men skal nok til at gøre lidt mere ved det.

Foto: Sonja
Publisert med tillatelse

Her finner du oversikt over presentasjoner i TPC: Presentasjoner
Her finner du de ulike stilartene i papirhobby: Styles – Stilarter

- Advertisement -

Translate »