Inspirasjon: Litt av hvert

0 58

I denne månedens Papirrunde finner du et herlig piratkort, en vakker bryllupsdekorasjon og to nydelige tags i rosa og hvitt. 


PIRATKORT
Type prosjekt: Kort
Laget av: Lotte Clausen
Anledning: Bursdagskort
Stilart: Playful
Kommentar: Jeg elsker fargene på dette kortet. De er så duse og harmoniske, samtidig som kortet er fargerikt og passer fint til en liten bursdagsgutt. De gjennomsiktige raindropsene gir inntrykk av sjøsprøyt, mens bokstavene som nærmest flyter på bølgene passer så fint til. 


BLOMSTERDEKORASJON
Type prosjekt: Dekorasjon
Laget av: Vivian Danielsen
Anledning: Bryllupsdag
Stilart: Whimsical
Kommentar: Denne dekorasjonen ser nesten ut som en bryllupskake med et lykkelig par på toppen. Dekorasjonen er laget i hvitt og blått med innslag av sølv og Vivian har laget denne til sine foreldres 45-års bryllupsdag. Jeg liker godt alle de fantastiske små detaljene og det er ingen tvil om at denne vakre dekorasjonen ligger det mye arbeid og omtanke bak. 


BLOMSTRENDE TAGS
Type prosjekt: Tags
Laget av: Tove Wensel Norvoll
Anledning: Generell
Stilart: Shabby Chic
Kommentar: Disse tagene er full av lekre små detaljer. Her finner du bling, halvperler, blonder, charms og vakre blomster i tillegg til mye annet. Med såpass mye pynt er det nesten et under at Tove har klart å holde tagene så stilfulle. Men det har hun altså og jeg bare elsker designet. Og får vi noen gang nok av rosa? Ikke jeg i allefall! 


Prosjektene som vises fram i “Papirrunden” er hentet fra TPCs offisielle Facebook-gruppe. Dersom du ønsker å melde deg inn i gruppen og dermed ha mulighet til å få ditt kort eller papirprosjekt presentert i Papirrunden kan du gjøre det her: TPCs offisielle Facebook-gruppe

Bildene er publisert med tillatelse

Vil du lære mer om stilartene i papirhobby? Du finner de her: Stilarter

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More