,

Miks av stilarter, komplementærfarger og flerdimensjonal tag

Papirrunden - Skandiavia - Skandinavien

I Papirrunden i dag finner du et nydelig kort som mikser stilarter, et herlig kort som er et flott eksempel på hvor godt komplementærfarger passer sammen og en sommerlig tag som er flerdimensjonal både i oppbygging og i fargebruk. 


ET MØTE MELLOM DET NÅTIDIGE OG VINTAGE
Type prosjekt: Kort
Laget av: Lene Wadland – Instagram: @fru_wadland
Anledning: Generell/Nytt år
Stilart: Contemporary
Kommentar: Kortet er laget i duse jordfarger. Designet er rent og enkelt og både pynt og motiv er i stor grad samlet på en del av kortets forside. Pynten er lagt lagvis og består av både blomster, fjær, blonder og dots. Det bryter litt med kortets ellers stramme linjer og vekker derfor ekstra oppmerksomhet. Stilmessig er jeg fristet til å kalle kortet “Contemporary”, men motivet i form av det antikke uret gir også assosiasjoner til vintage. Et flott og detaljrikt kort. 


KOMPLEMENTÆRFARGER
Type prosjekt: Kort
Laget av: Ann Charlott Gasmann
Anledning: Konfirmasjon
Stilart: Art Nouveau
Kommentar: Et spennende og fargerikt konfirmasjonskort. Kortet er moderne, men samtidig trekkes linjene tilbake til det bohemske/Art Nouveau. Kortet er laget i komplementærfargene oransje og blått og er et kjempefint eksempel på hvor godt komplementærfarger passer sammen. Kortet er gjennomført og dekorert i samme stil på alle sider. 


DET FLERDIMENSJONALE
Type prosjekt: Tag
Laget av: Melina Dahl
Anledning: Generell
Stilart: Artsy
Kommentar: Melinas tag stråler av vår og sommer. Motivet er delvis flerdimensjonalt og man får inntrykk av at man står midt i blomsterengen. Alle som holder på med papirhobby vet at det å variere farger på den måten Melina har gjort her ikke er bare enkelt. Blomsten i bakgrunnen er dusere enn de i front og understreker derfor det flerdimensjonale motivet. En herlig tag!


Prosjektene som vises fram i “Papirrunden” er hentet fra TPCs offisielle Facebook-gruppe. Dersom du ønsker å melde deg inn i gruppen og dermed ha mulighet til å få ditt kort eller papirprosjekt presentert i Papirrunden kan du gjøre det her: TPCs offisielle Facebook-gruppe

Bildene er publisert med tillatelse

Translate »