Slimline, Die Cutting og skandinavisk

Papirrunden - Skandiavia - Skandinavien

God romjul!  Denne måneden har jeg, kanskje ikke så overraskende, valgt ut tre juleprosjekter til “Papirrunden”. Disse tre prosjektene fikk vi inn bilder av i TPCs offisielle Facebook-gruppe i desember. 


SLIMLINE JULEKORT
Type prosjekt: Kort
Laget av: Hege Martinsen
Anledning: Jul
Stilart: CAS
Kommentar: Hege har laget et kort, som bortsett fra teksten “God jul” er et “One layer”-kort. Det er så flott å se hvordan man kan lage kort på et lag og få det så detaljrikt og flerdimensjonalt. Hege har fargelagt det flotte motivet med Copics. Julekortet er laget i Slimline-format og rundt motivet er det brukt Faux Stiching


JULEKORT MED DIE CUT-MOTIV
Type prosjekt: Kort
Laget av: Kirsten Gjelstad
Anledning: Jul
Stilart: Classic
Kommentar: Kirsten har laget et julekort hvor det flotte motivet er satt sammen av ulike die cuts. Det er en spennende måte å lage motiv på, og her kan die cuts man vanligvis ikke bruker så mye komme til sin rett. Den lille fuglen minner meg om eldre tiders juletrepynt hvor man gjerne pyntet med små fugler med fjærhaler. Teksten “God jul” er embosset i lekkert gull. 


ET RUSTIKT OG SKANDINAVISK JULEKORT
Type prosjekt: Kort
Laget av: Synnøve Bjelland
Anledning: Jul
Stilart: Rustic
Kommentar: Synnøve har laget et herlig julekort i skandinavisk stil. Her er det trevegger, høye fjell, dompap, elg og ikke minst snø! Kortet har mange flotte detaljer og er laget blant annet ved hjelp av den populære teknikken hvor man bruker elementer fra designpapir. Plasseringen av teksten “God jul” og “Juleglede” er utradisjonell og gir enda mer liv til det herlige kortet. 


Prosjektene som vises fram i “Papirrunden” er hentet fra TPCs offisielle Facebook-gruppe. Dersom du ønsker å melde deg inn i gruppen og dermed ha mulighet til å få ditt kort eller papirprosjekt presentert i Papirrunden kan du gjøre det her: TPCs offisielle Facebook-gruppe

Bildene er publisert med tillatelse

Vil du lære mer om stilartene i papirhobby? Du finner de her: Stilarter

Translate »