Nye tutorials: Påskepynt

Månedens tutorials - mars

I denne månedens tutorials finner du tips til påskepynt laget av papir. Kanskje finner du noen nye ideer til hva du kan lage denne siste uken før påske. Her finner du inspirasjon til påskebanners, en påskehare av kartong og hvordan du kan lage påskedekorasjoner av søppel. 


“DIY Easter Banner Idea”

Tema: Banners
Publisert: 6. mars 2021 av Lea May Gomez
Beskrivelse: I denne videoen viser instruktøren hvordan man kan lage flotte banners til påske. Det er ikke tale i videoen, kun musikk, men det er likevel lett å følge med på instruksjonene. Det morsomme her er at man for eksempel kan bruke egne stempler til å dekorere bannerne. Lea May viser også hvordan man kan rulle sammen papirblomster som kan brukes som dekorasjon på bannerne. 


“DIY Easter Crafts Bunny”

Tema: Home Deco
Publisert: 11. mars 2021 av Goodzik DIY
Beskrivelse: Denne videoen er på russisk, men er tekstet på engelsk. I videoen viser instruktøren hvordan du kan lage en flott påskehare av kartong og dekorere denne med vakre blomster. Her brukes Foamiran-blomster, men du kan velge å bruke de blomstene du selv ønsker. 


“2 Economical Easter/Spring Crafts made with waste materials”

Tema: Home Deco/No Waste
Publisert: 21. februar 2021 av craft crazy Genius
Beskrivelse: I denne videoen finner du tips til hvordan du kan bruke søppel til å lage to påskedekorasjoner. Først lager instruktøren en påskehare av tynn skumgummi, deretter lager hun en krans av kartong som hun kler inn med bobleplast og strie. Hun fester så haren på kransen og dekorerer kransen med et banner og små dusker laget av garn. Dekorasjon nummer 2 lages av to ringer av ståltråd. Disse kler hun inn med tynn skumgummi. Ringene settes sammen slik at de former kroppen til en hare. Instruktøren bruker så isopor for å lage egg for å dekorere ringene med. 


Tutorialene som anbefales i “Månedens tutorials” er valgt ut fra en uavhengig redaksjonell vurdering fra TPC Magazine. Videoene i denne artikkelen sees via en link direkte på You Tube.

Du finner TPCs temaside om teknikker her: Techniques – Tekniker – Teknikker

Nøkkelord dansk: Teknik. Papir hobby. 
Nøkkelord svensk: Papperspyssel. 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More