Pop-up, flerdimensjonalt og omtanke

Årets første “Papirrunde” og så utrolig kreative prosjekter! Kortene og kalenderen vi viser fram tar tid å lage, men du verden så flotte de er! Disse tre prosjektene fikk vi inn bilder av i TPCs offisielle Facebook-gruppe i januar. 

SE OGSÅ: FRISKT, SHABBY OG POPUP

KONFIRMANTKORT
Type prosjekt: Kort
Laget av: Bente Groa Tisell
Anledning: Konfirmasjon
Stilart: Shabby Chic
Kommentar: Dette flotte Pop-up kortet er laget av Bente. Det er ingen tvil om at konfirmanten som kortet er ment for er hesteinteressert. Stilmessig er kortet Shabby Chic med innslag av rustikt (trevegg, sprukken mur). Denne typen kort har motiv som er lag-på-lag og det har Bente klart å lage på en fin og ryddig måte. 

BURSDAGSKORT
Type prosjekt: Kort
Laget av: Elisabeth Hatlen
Anledning: Bursdag
Stilart: Gothic
Kommentar: Dette er også et kort hvor motivet bygges opp lagvis slik at det får en flerdimensjonal effekt. Her er det skumle hus, skjeve hatter og et lite monster og til sammen får man litt “Halloween-følelse”. Kortet har mange spennende detaljer og fargeleggingen er flott. 

ADVENTSKALENDER MED EN VRI
Type prosjekt: Adventskalender
Laget av: Helene Weis Fogh
Anledning: Advent
Stilart: Contemporary
Kommentar: Jula er over, men vi skal likevel ta med en adventskalender laget av Helene. Denne flotte kalenderen inneholder 24 lys – ett for hver dag i advent. I tillegg inneholder kalenderen en oppfordring – man skal tenke på noen som man har kjær hver gang man tenner et av lysene. 

Prosjektene som vises fram i “Papirrunden” er hentet fra TPCs offisielle Facebook-gruppe. Dersom du ønsker å melde deg inn i gruppen og dermed ha mulighet til å få ditt kort eller papirprosjekt presentert i Papirrunden kan du gjøre det her: TPCs offisielle Facebook-gruppe

Translate »