,

Pop-up, skråstilt og eksperimentell

Papirrunden - Skandiavia - Skandinavien

I Papirrunden i dag finner du et avansert pop-up-kort, et nydelig babykort med skråstilt motiv og en tag hvor man har våget å eksperimentere. Tre ganske ulike papirprosjekter rent stilmessig, men som alle er verdt å kikke nærmere på. 


AVANSERT POP-UP OG “SØLEDAMMER”
Type prosjekt: Kort
Laget av: Iren Brekke Haugen
Anledning: Barnebursdag
Stilart: Playful
Kommentar: Irens herlige barnekort er laget i oransje og brunt. Inn i kortet et det en ku som spretter opp når kortet åpnes. Det ligger mye arbeid bak pop-up-kort og dette kortet er et av de mer avanserte man kan lage. Jeg liker godt at Iren har latt kuas flekker gå igjen også på underlaget – jeg får litt assosiasjoner til søledammer – noe som gjør kortet ekstra lekent. 


SKRÅSTILT OG TILFELDIG
Type prosjekt: Kort
Laget av: Kerstin Abrahamsson
Anledning: Fødsel/barnedåp
Stilart: Shabby Chic
Kommentar: Kersins søte babykort er bygd opp lag på lag med blonder, diecuts, perler og blomster. Jeg liker fargesammensetningene veldig godt. Rosa og brunt er så fint sammen og tar opp fargene i motivet. Halvperlene som er plassert litt tilfeldig rundt det skråstilte motivet vekker interesse og gjør kortet mer spennende enn om designet hadde vært mer klassisk. 


EKSPERIMENTELL TAG
Type prosjekt: Tag
Laget av: Torill Fossum Stamnes
Anledning: Vennskap/kjærlighet
Stilart: Artsy
Kommentar: Torills tag er både kreativ og leken og jeg elsker alle detaljene på den. Torill tør å eksperimentere med ulike uttrykk hvor blant annet en bokside plassert på langs kombineres med kreativ drodling. Motivet – en herlig dame – er sentrert midt på tagen og plassert i en “byscene” med flere hus. En artig detalj med binders og en liten dusk på båndet. 


Prosjektene som vises fram i “Papirrunden” er hentet fra TPCs offisielle Facebook-gruppe. Dersom du ønsker å melde deg inn i gruppen og dermed ha mulighet til å få ditt kort eller papirprosjekt presentert i Papirrunden kan du gjøre det her: TPCs offisielle Facebook-gruppe

Bildene er publisert med tillatelse

Translate »