,

Scrappeintervjuet: Randi fra Norge

Alle opplever perioder hvor vi sliter med inspirasjon. Randi har holdt på med scrapping i snart 18 år, og holder fremdeles på med hobbyen så ofte hun kan. Når “tørkeperiodene” kommer henter Randi ny inspirasjon i produkter, humør, farger og årstider. 

Hvem er du? Fortell litt om deg selv.

Jeg heter Randi Thorsen og bor i byen midt i Norge, Mosjøen. Her bor jeg sammen med min mann, sønn og en katt. 
 
Når begynte du med papirhobby? Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg har holdt på med scrapping i snart 18 år. Meldte meg på et kurs for å finne en ny hobby, og dermed var det gjort. Ble som de fleste andre helt “hekta”.
 
Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg veksler mellom å lage kort, LO’er og dekorere ting som esker og lignende. Skulle egentlig tatt ett år og bare lagd LO’er for på det området ligger jeg litt etter. Har bilder og historier som begynner å bli noen år. 
 
Holder du på med papirhobbyen ofte?
Jeg holder på så ofte jeg kan. Minst et par ganger i uken. Men, det kommer også “tørkeperioder” hvor jeg ikke er inne på scrapperommet på et par uker. 
 
Beskriv din stil for oss. Har din stil endret seg med tiden?
Jeg liker shabby chic stilen. Men, jeg kan også lage noe i CAS. Vet ikke om stilen min har endret seg så mye med årene, men jeg er er ikke så pirkete lenger. Om et ark står litt skjevt, så starter jeg ikke på nytt igjen som jeg ville ha gjort før. 
 
Vis oss 3-5 av dine favorittprosjekter. Hvorfor disse prosjektene dine favoritter?
Grunnen til at jeg har valgt disse, er at jeg synes dette beskriver stilen min veldig godt. Lag på lag, litt shabby chic, og masse blomster. 

 

Hva inspirerer deg?
Det som inspirerer meg er når det kommer nye ting som mønsterpapir, dies, stempler og mer. Men, farger, humør og årstider er med på å inspirere meg. 

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Å ja, jeg kunne har skrevet en lang liste. 
 
Kan du nevne fem produkter/verktøy du ikke kan leve uten?
Limpistol, blomster, gesso, dies og hyssing.
 
Hva står øverst på din ønskeliste nå?
Flere timer i døgnet. 
 
Hvordan er din scrappeplass?
Min mann lagde eget scrapperom til meg for noen år siden. Han ble nok lei av at det fløt over på kjøkkenet. Det som er godt med “eget” rom, er at jeg kan forlate prosjektet halvferdig, og så ligger det urørt til jeg starter på igjen. 
 
Hvor kan vi finne deg? (Blogg, webside, profil på sosiale medier mv.)
Blogg: Min lille blogg
IG: randithorsen


For tiden er jeg så heldig å få være med på 3 DT-grupper, Papirdesign, ScrapAndMe og Kort og Godt.

Foto: Randi
Publisert med tillatelse

Translate »