,

Spennende, meningsfylt og gammeldags påske

Papirrunden - Skandiavia - Skandinavien

I denne månedens “Papirrunde” valgte vi ut tre påskeprosjekter blant alle de flotte prosjektene vi fikk inn. Her finner du et spennende påskeegg med metall, et påskekort med meningsfull pynt og en sart og vakker påskekopp!


TRADISJONELT OG SPENNENDE
Type prosjekt: Påskeegg
Laget av: Trine-Lise Ivy Hauge
Anledning: Påske
Stilart: Eclectic
Kommentar: Dette herlige påskeegget har flere spennende detaljer. Det er vanskeligere å dekorere påskeegg enn mange tror, og det å få til et så helhetlig og flott resultat som dette krever en del arbeid. Jeg liker godt at det er brukt tradisjonelle påskefarger som gult og oransje, samtidig som Trine-Lise har valgt å bruke en del metall som borden rundt selve egget. Det er en spennende kombinasjon. 


PÅSKEGULT MED MENINGSFULL BØLGEPAPP
Type prosjekt: Kort
Laget av: Gro Johannesen Lervik
Anledning: Påske
Stilart: Shabby Chic
Kommentar: Gros flotte kort er formet som et drikkebeger. Dette kan man lage selv eller man kan bruke dies. Gros kort er skikkelig “påskete” – designpapiret har et flott eggmønster, blomstene er gule og hvite og selv båndet som er brukt er lekkert “påskegult”. Teksten, som jeg antar er stemplet, er også laget spesielt for påsken. En annen detalj som jeg synes er litt artig er bølgepappen rundt koppen og under båndet. Det hender jo at man har en ring av nettopp bølgepapp rundt varme drikkebegre slik at man ikke brenner seg så det var en god idé å pynte med dette. 


GAMMELDAGS PÅSKE
Type prosjekt: Kopp
Laget av: Anita Norén Kristensen
Anledning: Påske
Stilart: Shabby Chic
Kommentar: Anita har også valgt å lage en kopp til påske, og denne er flerdimensjonal. Anita har valgt å dekorere koppen i mer utradisjonelle “påskefarger” som lyseblått og hvitt. Og det gjør susen det – bare se hvor lekker den er! Jeg liker ekstra godt at Anita har laget blomstene selv og at hun har klippet ut motiv (harepusen)  fra mønsterark for å dekorere med. Det gir et gjennomført uttrykk som sammen med perlene, blondene og ostekluten gir litt assosiasjoner til “gamle dager” (og Shabby Chic-stilen). 


Prosjektene som vises fram i “Papirrunden” er hentet fra TPCs offisielle Facebook-gruppe. Dersom du ønsker å melde deg inn i gruppen og dermed ha mulighet til å få ditt kort eller papirprosjekt presentert i Papirrunden kan du gjøre det her: TPCs offisielle Facebook-gruppe

Bildene er publisert med tillatelse

Du finner enda mer inspirasjon til påske på vår temaside her: Påske – Påsk – Easter

Translate »